Operatorul transporturilor din Londra, victima unui ”incident de securitate cibernetică”

Operatorul transporturilor din Londra, victima unui ”incident de securitate cibernetică”
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2024

Operatorul transporturilor din capitala britanică, Transport for London (TfL), a anunțat că este victima unui ”incident de securitate cibernetică”, fără ca acesta să aibă în acest stadiu un impact asupra serviciilor, relatează AFP.

”Ne confruntăm în prezent cu un incident de securitate cibernetică”, a anunțat TfL într-un scurt mesaj postat pe site, fără să ofere detalii.

Urmărește-ne și pe Google News
BMW recheamă vehicule electrice Mini Cooper SE la nivel global, din cauza unei probleme la baterii CITEȘTE ȘI BMW recheamă vehicule electrice Mini Cooper SE la nivel global, din cauza unei probleme la baterii
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

”În acest stadiu nu există nicio probă că date ale clienților au fost compromise și nu există niciun impact asupra serviciilor TfL”, precizează grupul, care transportă zilnic 3,5 milioane de călători cu metroul londonez, scrie News.ro.

Întreprinderea, care gestionează și linii de autobuz, tramvai și trenuri, a anunțat că cooperează ”strâns” cu autoritățile pentru a răspunde la incident.

Agenția națională de luptă împotriva criminalității (NCA) și Centrul Național de Securitate Cibernetică (NCSC) au confirmat că se află în legătură cu TfL în privința acestui incident.

viewscnt
Afla mai multe despre
tfl
atac cibernetic