Bluesky crește, din nou, datorită lui Elon Musk

Bluesky crește, din nou, datorită lui Elon Musk
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 12:49

Platforma socială rivală Bluesky s-a bucurat de o masivă creștere a numărului de utilizatori într-o singură zi, după ce X a modificat modul în care funcționează funcția de blocare.

Într-o singură zi, Bluesky a atras peste un milion de utilizatori noi, ceea ce reprezintă un procent important raportat la numărul relativ mic de utilizatorii ai tinerei platforme.

Urmărește-ne și pe Google News

Creșterea rapidă a propulsat aplicația în topurile din mai multe țări. În Statele Unite, de exemplu, Bluesky a ajuns direct în primele cinci aplicații din clasamentul general.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Worldcoin își schimbă denumirea și lansează un nou dispozitiv pentru scanarea ochilor CITEȘTE ȘI Worldcoin își schimbă denumirea și lansează un nou dispozitiv pentru scanarea ochilor

Creșterea numărului de utilizatori se reflectă și în tendințele din Play Store. De pe locul 100, Bluesky a sărit direct pe locul 5 în categoria Social Networking.

Creșterea este atribuită migrării utilizatorilor X, nemulțumiți de faptul că Elon Musk a decis că funcția de blocare va permite de acum înainte utilizatorilor blocați să vadă postările celor care i-au blocat.

Funcția de blocare era folosită de utilizatorii X, fost Twitter, pentru a ține hărțuitorii la distanță, iar modificarea acesteia ar putea deschide drumul abuzurilor, se tem mulți.

Cu milionul de utilizatori dobândiți într-o singură zi, Bluesky a ajuns acum să numere 12 milioane de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
bluesky
x
elon musk