DOCUMENT - ASE-ul își va moderniza sistemul informatic cu aproape 3 milioane de lei

DOCUMENT - ASE-ul își va moderniza sistemul informatic cu aproape 3 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris ieri, 07:15

Qualysoft Information Technology a câștigat o licitație organizată de Academia de Studii Economice (ASE) București pentru achiziționarea de servicii de dezvoltare software pentru reproiectarea sistemului informatic SIMUR - ”Universitatea sustenabilă prin digitalizare. Investiții în infrastructura de cercetare și educație".

Estimat la 7,94 milioane de lei, fără TVA, pentru 8 luni de la data atribuirii, contractul a fost semnat pentru suma de 2,26 milioane de lei, fără TVA. Mai multe detalii AICI.

Urmărește-ne și pe Google News

La procedură au participat și Essensys Software, Advanced Technology Systems, Adamo Technology, Advanced Ideas Studio, Mobiversal, Zitec Com și asocierea formată din Civitta Strategy&Consulting (lider) și Stone Soup Tech.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Finanțarea este asigurată prin PNRR.

EXCLUSIV DOCUMENT Unii bugetari nu primesc majorarea de 5% din ianuarie. Se amână reorganizarea și la agenții/autorități/instituții autonome din subordinea Parlamentului. UPDATE Ministerul confirmă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV DOCUMENT Unii bugetari nu primesc majorarea de 5% din ianuarie. Se amână reorganizarea și la agenții/autorități/instituții autonome din subordinea Parlamentului. UPDATE Ministerul confirmă

DOCUMENT - ASE-ul își va moderniza sistemul informatic cu aproape 3 milioane de lei

Academia de Studii Economice din București (ASE) este prima instituție românească de învățământ economic superior care a fost înființată la 6 aprilie 1913, sub titulatura Academia de Înalte Studii Comerciale și Industriale din București (AISCI).

OpenAI ar valora 150 miliarde dolari, în urma unor discuții despre o nouă rundă de finanțare CITEȘTE ȘI OpenAI ar valora 150 miliarde dolari, în urma unor discuții despre o nouă rundă de finanțare

Denumirea actuală, Academia de Studii Economice (ASE), datează din anul universitar 1967/1968, când a avut loc o mai largă modernizare a învățământului superior economic din România.

Cu sediul în București, Qualysoft Information Technology a fost înființată în anul 2007 și desfășoară activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client).

În 2023, afacerile companiei au crescut cu 2%, la 23,8 milioane de lei, iar profitul net s-a dublat, la 1,236 milioane de lei.

Acționarii sunt Qualysoft Holding Limited (Cipru) - 94% și Verisolve SRL - 6%, conform termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
ase
licitatie
sistem it
atribuire
contract
pnrr