DOCUMENT Sistemul de mesagerie electronică al Transelectrica va fi modernizat

DOCUMENT Sistemul de mesagerie electronică al Transelectrica va fi modernizat

Foto dreamstime.com

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris astăzi, 08:00

Cancom Romania a câștigat o licitație organizată de Transelectrica pentru modernizarea sistemului de mesagerie electronică al companiei. Bugetul procedurii a fost estimat la 32,3 milioane de lei, fără TVA, pentru 5 ani, iar contractul s-a semnat pentru suma de 26,98 milioane de lei, fără TVA.

La procedură a participat și asocierea formată din ASEE Solutions (lider), Power Net Consulting și Bithat Solutions.

Urmărește-ne și pe Google News

Proiectul presupune livrarea de licențe pentru software de bază aferente soluțiilor de mesagerie, management documente, videoconferință și DLP (Data Loss Prevention), servicii de instalare și configurare a soluțiilor de mesagerie, management documente, video conferință și DLP, precum și servicii de migrare și testare a datelor aferente soluțiilor de mesagerie și management documente, plus servicii de instruire aferente sistemului de mesagerie, management documente, video conferință și DLP.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
O firmă cu un singur angajat, venit din domeniul militar, și afaceri de doar 270.000 lei pe an, în analiză pentru un ajutor de stat de peste 200 milioane de lei. Alte firme de pe lista scurtă CITEȘTE ȘI O firmă cu un singur angajat, venit din domeniul militar, și afaceri de doar 270.000 lei pe an, în analiză pentru un ajutor de stat de peste 200 milioane de lei. Alte firme de pe lista scurtă

"Având în vedere importanța operațională a sistemului de mesagerie Transelectrica, cu implicare directă asupra dispecerizării și exploatării Sistemului Energetic Național, dar și a complexității platformei, se impune migrarea funcționalităților platformei pe noua infrastructură hardware a Transelectrica, având ca obiectiv scăderea timpilor de răspuns, asigurarea cel puțin al aceluiași nivel de stabilitate și un nivel de disponibilitate superior", scrie în caietul de sarcini al licitației.

DOCUMENT Sistemul de mesagerie electronică al Transelectrica va fi modernizat

Transelectrica este operatorul național de transport de energie electrică. Compania a fost înființată în iulie 2000 prin reorganizarea CONEL, având ca obiect de activitate transportul energiei electrice, operator de sistem și dispecer.

Compania este controlată stat prin Secretariatul General al Guvernului, cu o participație de 58,7%.

Europa Centrală se pregătește pentru cele mai grave inundații din ultimele decenii CITEȘTE ȘI Europa Centrală se pregătește pentru cele mai grave inundații din ultimele decenii

Cu sediul în București, Cancom Romania a fost înființată în anul 2009 și desfășoară "Alte activități de servicii privind tehnologia informației - cod CAEN 6209".

}n 2023, compania a raportat un business de 171,15 milioane de lei (+7% față de anul precedent) și un profit net de 6,02 milioane de lei.

Acționarii este controlată integral de Cancom Austria AG.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
licitatie
cancom
mesagerie electronică