iPhone 16 va fi mai ușor de reparat

iPhone 16 va fi mai ușor de reparat
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 09:29

Apple a făcut o serie de schimbări legate de modul în care sunt integrate componentele de iPhone 16, pentru ca acestea să poată fi schimbate mai ușor.

În primul rând, bateria poate fi acum scoasă prin activarea unui curent electric de joasă tensiune prin adezivul folosit. Asta va face ca bateria să poate fi schimbată mai repede și mai ușor decât la modelele anterioare.

Urmărește-ne și pe Google News

În al doilea rând, camera TrueDepth folosită pentru Face ID poate fi înlocuită cu o cameră similară de la alt model de iPhone, fără a compromite intimitatea sau securitatea utilizatorilor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
iPhone 17 Pro ar putea folosi cipuri de 2 nanometri CITEȘTE ȘI iPhone 17 Pro ar putea folosi cipuri de 2 nanometri

Apoi, noul instrument Repair Assistant va permite atât utilizatorilor, cât și specialiștilor, să configureze componente folosite sau noi direct de pe dispozitivul reparat, fără a mai fi necesară contactarea reprezentanților companiei.

În plus, iOS 18 oferă acces la diagnosticare, ceea ce ajută utilizatorii să vadă rapid ce componente de la un iPhone ar trebui schimbate.

În fine, este îmbunătățit suportul pentru componentele dezvoltate de terți. Acestea vor putea fi calibrate și activate local, pentru a funcționa la capacitate maximă.

Toate aceste schimbări vin să îmbunătățească reparabilitatea iPhone-urilor, după ce Apple a fost criticată în trecut pentru acest aspect.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 16
reparare