ChatGPT continuă să atragă utilizatori noi într-un ritm alert

ChatGPT continuă să atragă utilizatori noi într-un ritm alert
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 09:29

În mai puțin de două luni, ChatGPT a atras 50 de milioane de utilizatori noi, care au folosit chatbot-ul cel puțin o dată pe săptămână.

Ritmul în care ChatGPT atrage utilizator noi a accelerat în ultima vreme, conform unor date interne care nu au fost făcute, încă, publice de companie, dar au ajuns în posesia jurnaliștilor de la New York Times.

Urmărește-ne și pe Google News

Chatbot-ul companiei este acum folosit de 250 de milioane de utilizatori - asta conform măsurătorilor companiei, care ia în calcul fiecare om ce apelează la chatbot măcar o dată pe săptămână.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
Aplicația Paint din Windows va oferi funcții de AI similare celor din Photoshop CITEȘTE ȘI Aplicația Paint din Windows va oferi funcții de AI similare celor din Photoshop

Le finele lunii august, compania anunța că ChatGPT are 200 de milioane de utilizatori pe săptămână, ceea ce înseamnă că 50 de milioane de utilizatori noi au fost atrași în mai puțin de două luni.

La nivel de lună, numărul utilizatorilor ChatGPT era de 350 de milioane de utilizatori, conform celui mai recent anunț oficial, care datează din luna iunie.

În lipsa unui anunț oficial, nu este clar ce anume a determinat creșterea din ultima perioadă a ritmului în care ChatGPT dobândește utilizatori noi.

OpenAI tocmai a încheiat o rundă de finanțare (cea mai mare din toate timpurile) prin care a atras 6,6 miliarde de dolari și care evaluează compania la 157 de miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
chatbot
ai