ChatGPT are aplicație de Windows, însă, doar pentru abonați

ChatGPT are aplicație de Windows, însă, doar pentru abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 12:51

În ciuda parteneriatului cu Microsoft, OpenAI lansează abia acum o aplicație ChatGPT pentru Windows, care va fi testată înainte de a fi disponibilă tuturor.

La patru luni după ce a lansat aplicația de macOS, OpenAI lansează, în teste, o aplicație ChatGPT pentru Windows, care poate fi descărcată din Microsoft Store.

Urmărește-ne și pe Google News

La fel ca aplicația de Mac, noua aplicație ChatGPT de Windows vine cu o interfață asemănătoare serviciilor de chat, unde utilizatorii pot adresa întrebări AI-ului.

Pentru scurt timp, App Store nu a permis descărcarea aplicațiilor CITEȘTE ȘI Pentru scurt timp, App Store nu a permis descărcarea aplicațiilor

Aceeași aplicație permite utilizatorilor să adauge fișiere și imagini pentru a pune întrebări legate de conținutul acestora. În plus, utilizatorii pot alege să folosească noul model lingvistic o1, despre care producătorul spune că poate să raționeze.

Tot la fel ca pe Mac există o combinație de taste, Alt + Space, prin care aplicația poate fi apelată rapid pentru a comunica cu modelul lingvistic.

Spre deosebire de aplicația pentru macOS, însă, cea de Windows nu are, încă, suport pentru voce.

Deocamdată, aplicația ChatGPT de Windows este accesibilă doar abonaților. După finalizarea testării, compania plănuiește să o ofere tuturor utilizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt
aplicație
windows