Apple va lansa un serviciu Caller ID pentru companii

Apple va lansa un serviciu Caller ID pentru companii
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 10:21

Gigantul american Apple a anunțat o serie de noutăți pentru suita sa de servicii dedicate companiilor, printre care se regăsește și o facilitate de identificare a apelantului.

Numit Business Caller ID, acest serviciu va permite companiilor, de anul viitor, să se înregistreze pentru a personaliza modul în care apar apelurile făcute pe telefoanele clienților.

Urmărește-ne și pe Google News

Companiile pot specifica denumirea, logoul și departamentul pentru apelurile făcute, iar aceste informații vor fi afișate automat pe ecranul iPhone-urilor.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Apple lansează tableta Pad mini 7 CITEȘTE ȘI Apple lansează tableta Pad mini 7

În teorie, utilizatorii vor vedea cine îi sună chiar dacă nu au numărul în agendă și vor putea face rapid distincția între un apel necesar și unul nedorit.

Aceste opțiuni de personalizare pentru companii vor fi valabile inclusiv pentru aplicația Mail și serviciul de plăți contactless Tap to Pay.

Business Caller ID face parte din suita de servicii pentru companii Apple Business Connect, care, de acum, poate fi folosită inclusiv de firmele care nu au un sediu fizic.

Apple Business Connect permite companiilor să controleze modul în care sunt găsite de clienți în produse și servicii precum Maps, Messages sau Siri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
caller id