Căștile AirPods Pro 2 au fost autorizate pentru a fi folosite ca aparate auditive

Căștile AirPods Pro 2 au fost autorizate pentru a fi folosite ca aparate auditive
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris vineri, 18:49

Noile căști AirPods Pro primesc autorizația oficială din partea autorităților mediale americane pentru a fi vândute și folosite ca aparate auditive.

Luni, când a prezentat căștile AirPods Pro 2, Apple a spus că acestea pot fi folosite ca aparate auditive de către cei care au probleme cu auzul.

Urmărește-ne și pe Google News

La trei zile distanță, noile căști ale companiei au primit în acest sens autorizație de la Administrația pentru Alimente și Medicamente din Statele Unite.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO Căștile AirPods 4 promit sunet mai bun și mai mult conform CITEȘTE ȘI VIDEO Căștile AirPods 4 promit sunet mai bun și mai mult conform

FDA a verificat și aprobat software-ul folosit de AirPods Pro în acest sens și spune că acesta a devenit, astfel, „primul software pentru aparate auditive fără prescripție medicală”.

Acesta lucru a fost făcut posibil de o decizie a aceleiași autorități din octombrie 2022, care a permis vânzarea aparatelor auditive fără rețetă.

Această decizie a deschis drumului unei noi industrii a aparatelor auditive, mai ieftine și mai accesibile.

Noile căști AirPods Pro 2 costă 250 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
căști
airpods pro 2
aparat auditiv