Brazilienii migrează către Bluesky, după blocarea X

Brazilienii migrează către Bluesky, după blocarea X
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 aug 2024

Cifrele par să indice o migrație a unora dintre utilizatorii brazilieni ai X către Bluesky, după blocarea accesului la rețeaua lui Elon Musk.

„Brazilia, stabilești noi maxime istorice pentru activitatea pe Bluesky” a scris contul oficial de Bluesky la câteva ore după ce X a fost blocată în această țară.

Urmărește-ne și pe Google News
California reglementează inteligența artificială CITEȘTE ȘI California reglementează inteligența artificială
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Maximul istoric menționat constă în peste 1.000 de evenimente (postări, replici etc.) pe secundă, ceea ce reprezintă, într-adevăr, un record pentru această platformă în Brazilia.

Bluesky, deși funcționează, din multe puncte de vedere, similar cu X, este o platformă descentralizată, construită pe protocolul AT.

Aceasta a fost dezvoltată de o serie de foști angajați X, în frunte cu fostul CEO Jack Dorsey, care, însă, a părăsit la începutul anului consiliul de administrație.

viewscnt
Afla mai multe despre
brazilia
x
bluesky