Apple lansează tableta Pad mini 7

Apple lansează tableta Pad mini 7
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 17:19

A șaptea generație de tablete iPad mini vine cu o putere de procesare mai mare și suport pentru Apple Intelligence, dar nu aduce schimbări din punctul de vedere al designului.

iPad mini 7 are același ecran de 8,3 inch cu 326 ppi la 2266 x 1488 pixeli rezoluție și, din păcate, aceeași rată modestă de împrospătare de 60Hz.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO - ANUNȚ Va fi deschisă circulația pe o nouă Variantă Ocolitoare CITEȘTE ȘI FOTO - ANUNȚ Va fi deschisă circulația pe o nouă Variantă Ocolitoare
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În lipsa schimbărilor legate de design, noua tabletă Apple beneficiază de cipul A17 Pro, care, deși nu este cel mai performant în acest moment, aduce un spor de performanță ce se va simți la utilizarea de zi cu zi.

Apple spune că procesorul va fi cu 30% mai rapid, iar placa video mai performantă cu 25% decât la modelul anterior, lansat în urmă cu trei ani.

Mai important, noua tabletă suportă Apple Intelligence, suita de funcții de inteligență artificială pe care gigantul american se pregătește să o lanseze în săptămânile următoare.

Apa este în pericol în Europa CITEȘTE ȘI Apa este în pericol în Europa

Spațiul de stocare începe la 128GB, dar poate ajunge la și 512GB, iar pe partea de conectivitate există suport pentru Wi-Fi 6E și USB-C.

Noua tabletă iPad mini 7 costă de la 500 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
tabletă
ipad mini 7