Nvidia are un nou record și se apropie de Apple

Nvidia are un nou record și se apropie de Apple
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:46

Acțiunile Nvidia au atins un nou record, la finalul sesiunii bursiere de luni, închizând la 138,07 dolari, peste nivelul din iulie.

Capitalizarea companiei a ajuns la 3.390 miliarde dolari, aproape de cea a Apple, care este de aproximativ 3.500 miliarde dolari, conform FT.

Urmărește-ne și pe Google News
EXCLUSIV Bitdefender mută fondul de investiții în startup-uri din România în Olanda CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Bitdefender mută fondul de investiții în startup-uri din România în Olanda
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Nvidia (NVDA) a raportat, în august, venituri peste estimările inițiale ale pieței pentru al doilea trimestru, dar acțiunile au scăzut cu 4%, semn că investitorii au așteptări mai mari.

Nvidia a raportat un câștig pe acțiune ajustat de 0,68 dolari la venituri de 30 de miliarde dolari în al doilea trimestru fiscal. Analiștii se așteptau la 0,64 dolari și venituri de 28,8 miliarde dolari. Câștigurile au crescut cu 168% față de același trimestru al anului trecut.

Japonia emite cel mai înalt nivel de alertă înainte de sosirea unui taifun extrem de puternic CITEȘTE ȘI Japonia emite cel mai înalt nivel de alertă înainte de sosirea unui taifun extrem de puternic

Compania a oferit, de asemenea, o estimare a veniturilor pentru trimestrul al treilea de 32,5 miliarde de dolari. Analiștii vedeau o creștere la 31,9 miliarde de dolari.

Divizia de jocuri a Nvidia, care a fost principalul susținător al companiei, a înregistrat venituri de 2,8 miliarde de dolari, în creștere cu 16%.

Warren Buffett a vândut acțiuni Bank of America CITEȘTE ȘI Warren Buffett a vândut acțiuni Bank of America

Venituri din centre de date au însumat 26,3 miliarde de dolari față de previziunile de 25,07 miliarde de dolari și rezultatul de 22,06 miliarde de dolari în Q1 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
nvidia
acțiuni