Photoshop primește mai multe funcții de AI

Photoshop primește mai multe funcții de AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 11:22

Adobe anunță integrarea mai multor funcții făcute posibile de inteligența artificială în cadrul suitei sale de creație, în frunte cu Photoshop.

În cadrul ediției din acest an a conferinței anuale Adobe Max, Adobe a anunțat mai multe funcții de AI pe care le va adăuga aplicațiilor ce fac parte din suita Creative Cloud.

Urmărește-ne și pe Google News

Photoshop, ca reprezentant de seamă al suitei, va folosi AI-ul pentru operațiuni precum eliminarea elementelor care distrag atenția din fundal, grație unei noi versiuni a modelului de inteligență artificială generativă Firefly.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
CITEȘTE ȘI Apple ar putea lansa o nouă cască de XR anul viitor

Distraction Removal este una dintre noutăți. Aceasta permite eliminarea rapidă a anumitor elemente nedorite din fotografii, prin simpla subliniere aproximativă cu o pensulă.

Această funcție va fi disponibilă atât în aplicația Photoshop pentru desktop, cât și în versiunea web, urmând ca, ulterior, să fie adăugată și în alte produse Adobe.

După mai multe luni de testare, Generative Fill, Generative Expand, Generate Similar și Generate Background - funcții care adaugă sau completează elemente din fotografii - sunt acum disponibile pentru toți utilizatorii.

În general, Adobe oferă acum funcționalități care sunt deja disponibile în alte produse gratuite sau semnificativ mai ieftine decât Photoshop, ceea ce nu justifică plata unui abonament lunar scump.

viewscnt
Afla mai multe despre
adobe
photoshop
ai