Apple Intelligence va fi disponibil din octombrie

Apple Intelligence va fi disponibil din octombrie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 sep 2024

Contrar așteptărilor, Apple Intelligence nu va fi lansat odată cu iOS 18, care fi disponbil din 16 septembrie.

Apple va lansa iOS 18 luni, dar suita de funcții AI Apple Intelligence nu se va regăsi în cadrul acestuia. În schimb, aceasta va începe să fie disponibilă începând din luna octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News

Apple Intelligence va avea parte de o lansare în etape, în care funcțiile care o compun vor fi lansate treptat și la fel va fi extins accesul geografic.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO Apple a prezentat iPhone 16 CITEȘTE ȘI VIDEO Apple a prezentat iPhone 16

Astfel, primele funcții din cadrul Apple Intelligence vor lansate în octombrie, când va fi lansat iOS 18.1, dar acestea vor fi disponibile doar vorbitorilor de limbă engleză din Statele Unite.

O primă expansiune va fi operată în decembrie, când funcțiile vor fi disponibile, tot pentru limba engleză, în Australia, Canada, Noua Zeelandă, Africa de Sud și Marea Britanie.

Apoi, anul viitor, va fi adăugat suport pentru limbile chineză, japoneză, franceză și spaniolă.

Apple Intelligence va include un mare număr de funcționalități, majoritatea legate de lucrul cu textul, imaginile și emoji-urile. De exemplu, în locul primelor două trei rânduri dintr-un mesaj, Apple Mail va afișat un scurt rezumat realizat cu ajutorul AI-ului.

Apple va continua să adauge noi funcționalități de AI, pe măsura dezvoltării modelelor lingvistice ale companiei, în anii care vor urma.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple intelligence
inteligență artificială
iphone
ios