MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani

MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 21:30

MotoGP va reveni în Ungaria pentru prima dată după 1992, după ce a ajuns la un acord cu circuitul Balaton Park, care va găzdui cursa din sezonul următor, au anunțat organizatorii Dorna, potrivit Reuters.

După ce prima cursă a avut loc în Ungaria în 1990, urmată de o a doua cursă în 1992, clasa regină va reveni în țara central-europeană cu date provizorii pentru weekendul 22-24 august 2025, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Presa din Bulgaria anunță: Cât va mai dura coșmarul de la punctele de trecere a frontierei CITEȘTE ȘI Presa din Bulgaria anunță: Cât va mai dura coșmarul de la punctele de trecere a frontierei
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Circuitul, situat în apropierea lacului Balaton, va fi modernizat înainte de cursă. Campionatul Mondial de Superbike (WorldSBK) va avea, de asemenea, o cursă pe această pistă în sezonul următor.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm că Balaton Park va fi în calendarul din 2025 pentru MotoGP și WorldSBK. Circuitul se află într-o locație spectaculoasă și va fi o destinație fantastică pentru fani”, a declarat Carmelo Ezpeleta, CEO al Dorna Sports.

„Lucrările sunt în curs pentru a pregăti locul de desfășurare pentru debutul său istoric în calendar, adăugând un alt capitol la istoria Ungariei în cursele de Grand Prix cu motociclete, și suntem foarte nerăbdători să revenim pe o piață cheie din Europa Centrală.”

Sezonul 2025 va începe în martie cu Marele Premiu al Thailandei.

viewscnt
Afla mai multe despre
motogp
ungaria