Meta extinde parteneriatul pentru dezvoltarea ochelarilor inteligenți

Meta extinde parteneriatul pentru dezvoltarea ochelarilor inteligenți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris ieri, 11:24

Meta și EssilorLuxottica au decis să-și prelungească dincolo de 2030 parteneriatul prin care colaborează în vederea construirii ochelarilor inteligenți.

Cele două companii au anunțat că vor dezvolta ochelari inteligenți împreună și la trecerea în decada următoare, prelungind o înțelegere care a început în 2019.

Urmărește-ne și pe Google News

„Sunt încântat de aceste planuri pe termen lung. Avem oportunitatea de a transforma ochelarii în următoarea platformă tehnologică majoră și de a o face să fie la modă", a declarat CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Meta anunță una dintre cele mai mari mișcări - Anumite conturi Instagram, puse sub control strict. Supraveghere continuă, limitarea timpului petrecut pe aplicație CITEȘTE ȘI Meta anunță una dintre cele mai mari mișcări - Anumite conturi Instagram, puse sub control strict. Supraveghere continuă, limitarea timpului petrecut pe aplicație

Colaborarea cu EssilorLuxottica, care deține brandul Ray-Ban, a ajutat Meta să intre pe piața ochelarilor inteligenți cu un design asemănător ochelarilor obișnuiți.

În loc să vină cu o pereche de ochelari inteligenți care să arate futurist și pe care lumea să-i privească cu rezerve (cum a fost cazul ochelarilor Google), Meta a strecurat tehnologia de ultimă oră sub un design cu care oamenii sunt obișnuiți.

Recent, compania americană a început să adauge funcții de inteligență artificială ochelarilor inteligenți, ceea ce poate crește și mai mult interesul oamenilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
essilorluxottica
ray-ban
ochelari inteligenți