Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri

Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 aug 2024

Seria de smartphone-uri iPhone 16 va fi prezentată oficial pe data de 9 septembrie.

Apple a anunțat oficial organizarea evenimentului de lansare a noilor iPhone-uri, ce va avea loc pe 9 septembrie sub sloganul „It's Glowtime”.

Urmărește-ne și pe Google News

Anterior, Bloomberg a vehiculat informația conform căreia evenimentul va avea loc 10 septembrie, informație care se dovedește, acum, eronată.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Microsoft va elimina Control Panel din Windows după 39 de ani CITEȘTE ȘI Microsoft va elimina Control Panel din Windows după 39 de ani

La fel ca în ultimii ani, evenimentul se va desfășura în Steve Jobs Theater, din cadrul Apple Park, noul sediu al companiei, din Cupertino, California.

Seria iPhone 16, la fel ca generația anterioară, va fi compusă din patru modele, iar schimbările hardware nu vor fi unele fundamentale. Cu certitudine vor exista chipset-uri noi.

Cine este Pavel Durov? Fondatorul miliardar al Telegram rămâne o figură misterioasă. Supranumit cândva „Zuckerberg al Rusiei”, Durov s-a lăudat că este tatăl biologic a peste 100 de copii CITEȘTE ȘI Cine este Pavel Durov? Fondatorul miliardar al Telegram rămâne o figură misterioasă. Supranumit cândva „Zuckerberg al Rusiei”, Durov s-a lăudat că este tatăl biologic a peste 100 de copii

Poate cea mai importantă noutate hardware va fi, dacă se confirmă informațiile actuale, un buton dedicat camerei foto, cu un gest special pentru folosirea zoom-ului optic.

Din punct de vedere software, cea mai importantă noutate va fi Apple Intelligence - suita de facilități de AI, care fi implementată, începând cu această toamnă, nu doar pe iPhone, cu și pe iPad și Mac.

Cu aceeași ocazie, este posibil ca Apple să prezintă și alte produse, precum ceasurile Watch Series 10 și două noi versiuni ale căștilor AirPods.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
smartphone
iphone