Ericsson a creat o companie mixtă cu 12 operatori de telecomunicații, pentru vânzarea de instrumente software de rețea

Ericsson a creat o companie mixtă cu 12 operatori de telecomunicații, pentru vânzarea de instrumente software de rețea
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 10:48

Ericsson a creat o nouă companie mixtă împreună cu 12 operatori de telecomunicații, pentru vânzarea de instrumente software de rețea, între parteneri săi aflându-se Verizon, Deutsche Telekom și Reliance Jio, transmite Reuters.

Software-ul, interfața de programare a aplicațiilor de rețea (API), poate ajuta la prevenirea fraudei cu cardul de credit, poate oferi divertisment fără probleme tehnice, crește viteza instantanee pentru jucătorii de jocuri video și permite companiilor să creeze sute de funcții diferite.

Urmărește-ne și pe Google News
Christine Lagarde îndeamnă guvernele să acționeze \ CITEȘTE ȘI Christine Lagarde îndeamnă guvernele să acționeze "acum" pentru a reduce deficitele bugetare
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Ericsson va deține 50% din capitalul propriu al companiei, în timp ce furnizorii de servicii de telecomunicații vor deține 50%, scrie News.ro.

Noua companie va permite companiilor să implementeze API-uri de rețea care ar putea funcționa în diferite țări cu rețele de telecomunicații diferite, similar modului în care funcționează roamingul mobil internațional.

America Movil, AT&T, Airtel, Orange, Singtel, Telefonica, Telstra, T-Mobile și Vodafone s-au alăturat, de asemenea, companiei.

Vonage și Google Cloud va oferi acces la ecosistemele lor de milioane de dezvoltatori.

”Recunoașterea faptului că furnizorii de servicii trebuie să cadă de acord asupra modalităților comune de expunere a acestor API-uri... este o schimbare tectonică pe piață. Nu am văzut așa ceva de la formarea GSMA, acum 30 de ani”, a spus CEO-ul Vonage, Niklas Heuveldop, într-un interviu.

GSMA este o coaliție globală de companii de telecomunicații.

ULTIMA ORĂ General Motors și Hyundai au creat o nouă alianță auto CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ General Motors și Hyundai au creat o nouă alianță auto

Ericsson a pariat pe API-urile de rețea acceptând să cumpere Vonage pentru 6,2 miliarde de dolari în 2021, dar de atunci a suportat costuri de depreciere de 4 miliarde de dolari.

În timp ce unii operatori de telecomunicații au lucrat cu API-uri de rețea, a fost imposibil să le integreze la sute de operatori de telecomunicații individuali.

”Am înființat această afacere pentru a accelera piața și pentru a depăși problemele”, a declarat Peter Arbitter, vicepreședintele general al Deutsche Telekom, adăugând că nu ar exista niciun dezavantaj pentru companiile de televiziune care se vor alătura ulterior.

McKinsey estimează că piața API de rețea ar putea atinge venituri de până la 300 de miliarde de dolari pentru operatorii de telecomunicații în următorii șapte ani.

Sistemul bancar și sectorul financiar ar fi cei care vor adopta devreme API-urile de rețea datorită capacităților de detectare a fraudelor, au spus directorii.

Sergiu Diaconu, lanțul de cofetării Dulcinella: Inaugurăm noua fabrica la jumătatea lui 2026. Va crește de 10 ori capacitatea de producție și va avea circa 200 de angajați. Nu excludem să păstrăm și actuala fabrică CITEȘTE ȘI Sergiu Diaconu, lanțul de cofetării Dulcinella: Inaugurăm noua fabrica la jumătatea lui 2026. Va crește de 10 ori capacitatea de producție și va avea circa 200 de angajați. Nu excludem să păstrăm și actuala fabrică

O bancă poate crește viteza 5G atunci când trebuie să găsească telefonul unui client într-un magazin, atunci când are loc o tranzacție, pentru a preveni frauda.

”Avem un plan de afaceri complet finanțat pentru trei ani în care toți investitorii și-au angajat finanțarea inițială și, de asemenea, finanțarea din seria B, dacă este necesar”, a spus Heuveldop.

viewscnt
Afla mai multe despre
ericsson
telecomunicații