ANUNȚ Internet gratuit în întreaga Europă, inclusiv în România. Unde și cum poți folosi

ANUNȚ Internet gratuit în întreaga Europă, inclusiv în România. Unde și cum poți folosi
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 22:12

Comisia Europeană anunță lansarea aplicației WiFi4EU, oferindu-le cetățenilor acces rapid la internet gratuit în spațiile publice din întreaga Europă.

Aplicația poate fi descărcată AICI

Urmărește-ne și pe Google News
EXCLUSIV Gigantul american Amazon, bun de plată în România. Cu acuzații dure, un angajat a câștigat daune morale de 200.000 lei. Reacția companiei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gigantul american Amazon, bun de plată în România. Cu acuzații dure, un angajat a câștigat daune morale de 200.000 lei. Reacția companiei
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Ce aduce nou aplicația WiFi4EU

Noua aplicație oferă o serie de beneficii, menite să faciliteze accesul la internet de mare viteză în mod gratuit. Prin WiFi4EU, utilizatorii pot localiza cu ușurință punctele de acces WiFi disponibile în apropiere și se pot conecta la una dintre cele peste 93.000 de rețele WiFi răspândite în toată Europa.

Compania aeriană românească Dokia Air are o nouă aeronavă pentru zboruri charter de lux - Dassault Falcon 2000LXS CITEȘTE ȘI Compania aeriană românească Dokia Air are o nouă aeronavă pentru zboruri charter de lux - Dassault Falcon 2000LXS

Aplicația este gratuită și disponibilă atât pentru dispozitive iOS, cât și Android, și oferă o experiență online securizată, garantând o navigare privată.

Unde poți folosi WiFi4EU

Prin acest proiect, Comisia Europeană își propune să facă internetul accesibil oricui, oriunde, în parcuri, piețe, biblioteci, spitale sau alte spații publice. Aplicația devine astfel un ghid esențial pentru cei care doresc să rămână conectați, fără să depindă de datele mobile sau de rețelele private.

viewscnt
Afla mai multe despre
internet
aplicatie
ue