Un ETF care oferă expunere pe titlurile de stat românești este listat pe bursa din Croația

Un ETF care oferă expunere pe titlurile de stat românești este listat pe bursa din Croația

Zagreb, Croația / Sursa foto: Joyfull - Dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris joi, 07:15

InterCapital Asset Management, din Croația, oferă pe bursa de la Zagreb un ETF care include obligațiunile guvernamentale emise de Trezoreria României.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Compania financiară din Croația care a adus primul fond străin listat la Bursa de Valori Bcuurești acum împachetează și titluri de stat românești într-un vehicul de tip ETF, care este oferit investitorilor activi pe bursa de la Zagreb.

InterCapital Asset Management a modificat prospectul-umbrelă, în care a adăugat un nou ETF care oferă expunere pentru titlurile de stat românești cu scadențe între 5 și 10 ani. Acesta nu este listat la BVB, ci numai pe bursa din Croația.

VIDEO Profit Piața de Capital.forum - Ediția a IV-a. Directorul BVB: Vrem să aducem mai mult real-estate pe bursă. Așteptăm reglementarea REIT-urilor CITEȘTE ȘI VIDEO Profit Piața de Capital.forum - Ediția a IV-a. Directorul BVB: Vrem să aducem mai mult real-estate pe bursă. Așteptăm reglementarea REIT-urilor

Emitentul a listat la sfâșitul lunii mai la BVB un fond de tip ETF care replică structura indicelui BET-TRN, de total return (ICBETNETF).

Filosofia companiei croate este de a crea astfel de vehicule financiare cu o comisionare cât mai mică, așa încât respectivele ETF-uri să fie peste timp cât mai aproape de performanța indicilor pe care îi replică.

viewscnt
Afla mai multe despre
etf
intercapital
croatia
titluri de stat
bvb
bursa