O nouă emisiune de titluri de stat Fidelis, emise de Ministerul Finanțelor, se listează la bursă

O nouă emisiune de titluri de stat Fidelis, emise de Ministerul Finanțelor, se listează la bursă
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:00

Bursa de Valori București (BVB) organizează un eveniment cu ocazia listării unei noi emisiuni de titluri de stat Fidelis, emise de Ministerul Finanțelor.

"Aceasta a fost cea mai mare ofertă publică derulată de Ministerul Finanțelor pentru titlurile de stat Fidelis, investitorii plasând aproape 3,5 miliarde lei în titlurile de stat Fidelis.", susțin organizatorii.

Urmărește-ne și pe Google News
Străinii ultra-bogați din Marea Britanie fără domiciliu fiscal în țară cer un regim fiscal similar celui din Italia, pentru a se evita un exod în masă al averilor CITEȘTE ȘI Străinii ultra-bogați din Marea Britanie fără domiciliu fiscal în țară cer un regim fiscal similar celui din Italia, pentru a se evita un exod în masă al averilor
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Oferta publică a Ministerului Finanțelor, desfășurată în perioada 2 - 11 octombrie 2024, a cuprins cinci emisiuni, două în euro și trei în lei, dintre care una a fost dedicată donatorilor de sânge, scrie Agerpres.

"Pe 17 octombrie, clopoțelul BVB va suna pentru fiecare român care a investit în titlurile de stat Fidelis și, la fel ca și până acum, pentru toți cei care investim în viitorul nostru.", notează organizatorii.

La eveniment vor participa, printre alții, președintele BVB, Radu Hanga, președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, secretarul de stat în cadrul Ministerului Finanțelor, Alin Andrieș, directorul general al Trezoreriei Statului în cadrul Ministerului Finanțelor, Ștefan Nanu și Laura Hexan, Head of Retail Sales, BCR.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul finanțelor
fidelis