Engie - mesaj în România pentru astăzi: Mulțumim pentru răbdare, ne revedem curȃnd, cu energie nouă!

Engie - mesaj în România pentru astăzi: Mulțumim pentru răbdare, ne revedem curȃnd, cu energie nouă!
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2024

Engie România, cel mai mare furnizor de gaze naturale din țară, totodată furnizor și producător de energie electrică, parte a gigantului energetic francez omonim, își anunță clienții că site-ul va fi astăzi indisponibil, pe fondul unor lucrări de mentenanță.

"Lucrăm pentru a-ți crea o experiență online și mai bună! Pe 31 august, site-ul nostru va fi temporar indisponibil, ca urmare a optimizărilor. Îți mulțumim pentru răbdare și ne revedem curȃnd, cu energie nouă!", este mesajul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Blackout în Venezuela, panică pe străzi CITEȘTE ȘI VIDEO Blackout în Venezuela, panică pe străzi
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Engie România, cel mai mare furnizor de gaze naturale din țară, totodată furnizor și producător de energie electrică, parte a gigantului energetic francez omonim, și-a redus ușor profitul în 2023, relevă date analizate de Profit.ro.

Compania a înregistrat un câștig net de 624,93 milioane lei, în scădere cu 2% față de cel de 637,66 milioane lei din 2022. Veniturile Engie România s-au redus cu 28% anul trecut, de la 15,47 miliarde lei la 11,13 miliarde lei, în timp ce efectivul mediu de salariați a rămas constant, la 830 de persoane.

Armenii și turcii s-au întâlnit în premieră la frontiera lor comună, închisă de peste trei decenii CITEȘTE ȘI Armenii și turcii s-au întâlnit în premieră la frontiera lor comună, închisă de peste trei decenii

Un procent de 35% din profitul din 2023, respectiv suma de 218,72 milioane lei, va fi distribuită acționarilor drept dividende, în timp ce restul se va reporta, potrivit unui document oficial.

Grupul-mamă francez, care deține aproape 63% din capital, va primi 137,78 milioane lei, iar Ministerul Energiei, cu o participație de circa 37% - 80,92 milioane lei.

Primarul Capitalei le cere consilierilor locali ai Sectorului 5 să nu voteze PUD-ul privind proiectul construcției de blocuri turn de 35 de etaje. Precizările One United Properties CITEȘTE ȘI Primarul Capitalei le cere consilierilor locali ai Sectorului 5 să nu voteze PUD-ul privind proiectul construcției de blocuri turn de 35 de etaje. Precizările One United Properties

Potrivit celor mai recente date ale Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), la nivelul lunii aprilie 2024, Engie România era cel mai mare furnizor de gaze din țară, cu cotă de piață de 31,78%, și al nouălea furnizor de energie electrică (3,86%).

Anul trecut și în 2024, cei de la Engie au accelerat investițiile în producția de energie regenerabilă, atât prin achiziții, cât și prin proiecte proprii.

viewscnt
Afla mai multe despre
engie profit
engie investiții
engie dividende