Bolt are un nou Country Manager în România, pentru a crește operațiunile Bolt Business

Bolt are un nou Country Manager în România, pentru a crește operațiunile Bolt Business
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2024

Compania estoniană Bolt îl numește pe Bogdan Clipici, co-fondator al platformei Steiler, în poziția de Country Manager România, pentru a crește operațiunile Bolt Business.

Bolt Business este soluția B2B dedicată organizațiilor care aleg să-și transporte angajații în scop de serviciu și este prezentă în toate orașele din țară în care aplicația Bolt e disponibilă. 

Urmărește-ne și pe Google News
CEO-ul Vola.ro, anunț după tranzacție: Pregătim deja o nouă piață. După succesul din Bulgaria, ne propunem să replicăm același model și în alte țări din regiunea CEE și Europa de Vest CITEȘTE ȘI CEO-ul Vola.ro, anunț după tranzacție: Pregătim deja o nouă piață. După succesul din Bulgaria, ne propunem să replicăm același model și în alte țări din regiunea CEE și Europa de Vest
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Bogdan Clipici a fondat platforma Stailer în 2020 și extins startup-ul, evaluat la 15,7 milioane euro, care a strâns 2,5 milioane euro în trei runde de finanțare. 

Bolt are peste 200 de milioane de utilizatori în peste 50 de țări și 600 de orașe din Europa și Africa.

Compania este prezentă în România din 2016 cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. 

În luna mai Bolt a obținut o linie de credit în valoare totală de 220 de milioane de euro, de la 8 bănci din Europa și SUA, pentru a-și pregăti mai departe listarea pe bursă, pentru capital suplimentar.

viewscnt
Afla mai multe despre
bogdan clipici
bolt