Un tren de pe ruta Mangalia - Oradea are întârziere de 174 de minute. CFR cere scuze

 Un tren de pe ruta Mangalia - Oradea are întârziere de 174 de minute. CFR cere scuze

Foto dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris sâmbătă, 16:27

În stația Chișineu Criș s-a produs o degajare de fum la trenul IR 1920 Mangalia – Oradea, anunță CFR Călători. Compania precizează că nu a fost nicio clipă vorba despre foc, respectiv incendiu. Degajarea de fum a fost izolată de personalul de locomotivă cu mijlocele din dotare, iar siguranța și securitatea pasagerilor și a personalului propriu nu au fost puse în pericol. Totodată, trenul IR 1920 Mangalia – Oradea înregistrează o întarziere de 174 minute, principala cauză fiind incendiul de vegetație din seara zilei de 28 iunie dintre Medgidia – Mircea Vodă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„Preventiv până la îndepărtarea degajării de fum, călătorii din primul vagon, cel de lângă locomotivă, au fost mutați în celelalte vagoane. Precizăm faptul că toți călătorii au rămas în tren neexistând risc de incendiu. Conform procedurilor mecanicul de locomotivă a anunțat la 112 acest incident, fapt care explică prezența pompierilor la fața locului, intervenția lor nemaifiind necesară în acest caz”, mai spune comunicatul de presă al CFR Călători.

FOTO Hyundai a lansat modelul electric care va rivaliza cu Dacia Spring. Anterior au fost primele imagini CITEȘTE ȘI FOTO Hyundai a lansat modelul electric care va rivaliza cu Dacia Spring. Anterior au fost primele imagini

Trenul IR 1920 Mangalia – Oradea înregistrează o întarziere de 174 minute, principala cauză fiind incendiul de vegetație din seara zilei de 28 iunie dintre  Medgidia – Mircea Vodă.

IR 1920 Mangalia – Oradea a plecat, vineri seară, din stația Medgidia, conform dispoziților CFR S.A., cu o întârziere de 110 minute.

Restul minutelor de întârziere se datorează restricților de viteză și a lucrărilor operate  pe șinele de cale ferată efectuate de către CFR S.A. 

Guvernul a strecurat în modificările la e-TVA și permisiunea ca instituțiile publice să cumpere automobile hibride din bugetele proprii. Prețul maxim permis CITEȘTE ȘI Guvernul a strecurat în modificările la e-TVA și permisiunea ca instituțiile publice să cumpere automobile hibride din bugetele proprii. Prețul maxim permis

Reîncadrarea trenului IR 192 Mangalia – Oradea în graficul de circulație controlat este gestionat de CFR S.A. .

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate, potrivit sursei citate.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
tren