FOTO Acoperiș prăbușit la Aeroportul din New Delhi - o persoană a murit

FOTO Acoperiș prăbușit la Aeroportul din New Delhi - o persoană a murit
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 09:36

Un acoperiș s-a prăbușit din cauza ploilor abundente și a vântului, la principalul aeroport din capitala Indiei, New Delhi, omorând o persoană și determinând autoritățile să anuleze zborurile de la un terminal, afirmă oficiali și presa, citați de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

O porțiune din acoperișul din zona Plecări a terminalului 1 al aeroportului din Delhi s-a prăbușit, se arată într-un comunicat al aeroportului, postat pe rețeaua de socializare X.

VIDEO Joe Biden vs. Donald Trump. Cine a câștigat? Biden a avut poticneli și a fost răgușit. Biden către Trump: \ CITEȘTE ȘI VIDEO Joe Biden vs. Donald Trump. Cine a câștigat? Biden a avut poticneli și a fost răgușit. Biden către Trump: "Tu ești fraierul. Tu ești ratatul". Trump: Putin a invadat Ucraina din cauza incompetenței lui Biden

”Sunt înregistrate persoane rănite și echipajele de urgență intervin pentru a asigura asistență și ajutor medical celor afectați”, se arată în comunicat.

Televiziunile de știri au relatat că trei persoane au fost rănite și că una era prinsă sub acoperișul prăbușit, scrie News.ro

Toate decolările de la terminalul pentru operatorii low-cost IndiGo și SpiceJet au fost anulate, scrie în comunicat.

FOTO Acoperiș prăbușit la Aeroportul din New Delhi - o persoană a murit

Imaginile difuzate de presă arată cum apa curge prin acoperișul prăbușit și un taxi este blocat sub un stâlp, în timp ce ploia continuă în zonă, făcând ca străzile să fie inundate și traficul blocat.

Ministrul indian pentru aviație a afirmat că monitorizează situația și că echipele de urgență intervin acolo.

viewscnt
Afla mai multe despre
new delhi
aeroport