HiSky a lansat, cu prețuri mici, primul zbor de la București la Paris

HiSky a lansat, cu prețuri mici, primul zbor de la București la Paris
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 18:43

Compania aeriană HiSky a inaugurat cea de-a 13-a rută regulată de pe aeroportul Otopeni, după ce a lansat primul zbor de la București la Paris, cu prețuri de la 59 de euro. Compania devine cea de-a treia companie aeriană, după operatorii naționali din România și Franța, care zboară între București și principalul aeroport din Paris, Charles de Gaulle.

Prețul unui bilet către Paris pornește de la 59 euro, pentru un segment. Mai mult, prin sistemul de legături în rețeaua proprie, dezvoltat de compania aeriană, destinația este accesibilă și pasagerilor care pleacă din Cluj Napoca, Oradea și Timișoara, cu același proces simplu de rezervare și doar o scurtă oprire la București atât pe segmentul dus, cât și pe cel retur.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Start pentru un nou lot montan al Autostrăzii Unirii CITEȘTE ȘI FOTO Start pentru un nou lot montan al Autostrăzii Unirii
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Până astăzi, doar patru companii aeriene ofereau opțiunea de călătorie directă, din București către Paris, dintre care două, companii low-cost, cu dezavantajul major al aterizării pe aeroporturile secundare, aflate la mare distanță de oraș. Am considerat că pasagerii au nevoie de o alternativă accesibilă, pentru a călători cu o companie de linie”, a declarat Iulian Scorpan, CEO HiSky.

După cursa inaugurală, românii vor putea ajunge în capitala Franței, la bordul unei aeronave HiSky, de trei ori pe săptămână, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. Durata unui zbor este de aproximativ trei ore, cu decolare de pe aeroportul Henri Coandă la ora 10:20, și retur, la ora locală 13:25.

FOTO Corespondență din Paris - Renault a dezvăluit R4, cel mai nou model electric CITEȘTE ȘI FOTO Corespondență din Paris - Renault a dezvăluit R4, cel mai nou model electric

Conform datelor privind numărul de pasageri transportați, HiSky este al doilea cel mai important operator aerian de linie, din România. Cu o flotă de opt aeronave Airbus, inclusiv o aeronavă de mari dimensiuni, cu autonomie de până la 13 ore de zbor, compania operează curse regulate de pe aeroporturile din București, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea, Iași, Baia Mare și Chișinău, dar și zboruri charter, în parteneriat cu principalele agenții de turism. Odată cu lansarea cursei către Paris, pasagerii pot rezerva un zbor direct HiSky din București către 13 destinații, respectiv New York, Dublin, Malaga, Barcelona, Bruxelles, Tel Aviv, Frankfurt, Bordeaux, Paris, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea și Chișinău.

viewscnt
Afla mai multe despre
hisky
paris