FOTO Tesla a lansat oficial Model 3 cu autonomie mărită și a afișat prețul pentru piața din România

FOTO Tesla a lansat oficial Model 3 cu autonomie mărită și a afișat prețul pentru piața din România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris astăzi, 20:00

Sedanul Tesla Model 3 poate fi comandat din acest moment și în versiunea Long Range cu cea mai mare autonomie pe care a avut-o vreodată un automobil al mărcii. Clienții din România au fost anunțat că pe configuratorul mașinii a fost introdus noul model, la un preț cu 5.000 de euro mai mare față de versiune de bază, relevă datele analizate de Profit.ro.

Tesla Model 3 Long Range poate fi comandat cu 44.900 de euro, inclusiv de clienții din România.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO&VIDEO Constructorii străini au montat primele grinzi metalice pe Autostrada Moldovei, lucrând inclusiv noaptea CITEȘTE ȘI FOTO&VIDEO Constructorii străini au montat primele grinzi metalice pe Autostrada Moldovei, lucrând inclusiv noaptea
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Mașina oferă o autonomie WLTP de 702 km, potrivit datelor publicate de companie, ceea ce poziționează modelul între primele trei mașini electrice din Europa.

Mercedes Benz EQS este autoturismul electric cu cea mai mare autonomie oficială, 785 km, iar VW ID.7 are o autonomie de 709 km, pe versiunea Pro S.

FOTO Tesla a lansat oficial Model 3 cu autonomie mărită și a afișat prețul pentru piața din România

Tesla Model 3 a reușit să-și crească performanțele prin optimizarea în primul rând a grupului motopropulsor, care are un consum mult mai bun de energie, aproximativ 12,5 kWh/100 km. Tesla nu a comunicat capacitatea bateriei de care dispune Model 3 Long Range, dar a spus că performanțele au fost atinse prin „eforturi de inginerie”.

Renault va aduce la Paris conceptul Twingo, care anunță mașina europeană electrică de „sub 20.000 de euro” CITEȘTE ȘI Renault va aduce la Paris conceptul Twingo, care anunță mașina europeană electrică de „sub 20.000 de euro”

În versiunea cu tracțiune integrală, Tesla Model 3 are o autonomie de 629 km, iar prețul pe piața din România este de 49.990 euro.

Tesla a introdus și un facelift al sedanului Model 3, care a adus o serie de îmbunătățiri estetice și de tehnologie. Dacă la design, modificările au fost discrete, cu noi faruri și mici detalii la interior, din punct de vedere tehnic a fost îmbunătățită protecția antifonică, a fost introdus un nou display pentru pasageri și au fost adoptate primele optimizări ale grupului motopropulsor.

Primele livrări ale mașinilor comandate cu noua autonomie vor fi livrate în cursul lunii noiembrie.

FOTO Primele imagini cu viitoarele vanuri electrice Mercedes, camuflate, ale căror motoare vor fi produse la Sebeș CITEȘTE ȘI FOTO Primele imagini cu viitoarele vanuri electrice Mercedes, camuflate, ale căror motoare vor fi produse la Sebeș

Tesla Model 3 are, după primele opt luni ale anului, vânzări mai mari în Europa față de anul trecut, cu un volum total de 70.800 unități, ceea ce reprezintă un plus de 20 de procente, spre deosebire de Model Y, care a înregistrat în același interval o scădere de 26%, chiar dacă are un volum mai mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla model 3
long range
pret model 3 autonomie marita