O mare companie aeriană din Emiratele Arabe Unite vine să angajeze în România

O mare companie aeriană din Emiratele Arabe Unite vine să angajeze în România
Profit.ro
Profit.ro
scris duminică, 11:42

Etihad Airways, companie aeriană din Emiratele Arabe Unite, va recruta sute de piloți în 2024 și 2025, inclusiv în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Compania a fost desemnată în urmă cu doar câteva zile în primele 20 Cele mai bune 20 de companii aeriene din lume în 2024 - VEZI AICI

Este condusă de Șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, membru al familiei Al Nahyan din Emiratele Arabe Unite, care a deschis și un hotel în România, în apropierea aeroportului Henri Coandă - Otopeni din București, sub brandul Ibis.

Roadshow-ul de recrutare va începe în Cipru, Bulgaria, Albania, România, Ungaria, Polonia și Lituania și se va extinde la nivel global în lunile care urmeaz, anunță compania.

CFR se remarcă din nou - Tren cu o întârziere de 300 de minute CITEȘTE ȘI CFR se remarcă din nou - Tren cu o întârziere de 300 de minute

Etihad caută piloți de toate gradele și tipurile de aeronave din întreaga flotă Etihad, inclusiv Airbus A320, A350 și A380, precum și avioanele de marfă Boeing 777 și 787 și Boeing 777. Piloții care nu îndeplinesc încă criteriile Etihad, dar ar putea dori să se alăture companiei în viitor, sunt, de asemenea, încurajați să participe la roadshow sau să-și înregistreze interesul online.

Fiind una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din lume, Etihad își va dubla dimensiunea flotei până în 2030 față de 2022. 

FOTO STB s-a săturat de blocaje pe linia tramvaiului 41 și anunță că dă în judecată CITEȘTE ȘI FOTO STB s-a săturat de blocaje pe linia tramvaiului 41 și anunță că dă în judecată

Etihad, care în ultimii 10 ani a achiziționat acțiuni la mai multe companii aeriene străine, inclusiv din Europa, a fost nevoită anterior să își restrângă operațiunile după ce investițiile s-au dovedit neprofitabile.

În vara anului 2017, Etihad și-a retras sprijinul financiar acordat Air Berlin, la care deținea o participație de circa 29%, decizie în urma căreia operatorul aerian din Germania a solicitat intrarea în insolvență. Activele Air Berlin au fost achiziționate ulterior de Lufthansa și easyJet.

Wizz Air, mesaj către clienți după zboruri întârziate sau chiar anulate. Ce se întâmplă cu banii deja plătiți CITEȘTE ȘI Wizz Air, mesaj către clienți după zboruri întârziate sau chiar anulate. Ce se întâmplă cu banii deja plătiți

O altă investiție majoră a Etihad, compania italiană Alitalia, a fost plasată sub administrare specială, după ce nu a reușit să ajungă la un acord cu angajații privind planul de reorganizare.

viewscnt
Afla mai multe despre
emirates
etihad airways
etihad
preluare
negocieri
achizitie