BMW recheamă vehicule electrice Mini Cooper SE la nivel global, din cauza unei probleme la baterii

BMW recheamă vehicule electrice Mini Cooper SE la nivel global, din cauza unei probleme la baterii
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 sep 2024

Producătorul german de automobile BMW rechemă vehicule electrice Mini Cooper SE din cauza unor probleme la bateriile acestora, măsură care ar putea afecta peste 140.000 de mașini din întreaga lume, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, pentru Reuters.

Aproximativ 39.000 de vehicule ar putea fi afectate în Germania, a declarat compania într-un comunicat, adăugând că nu se cunosc accidente sau răniri în acest context, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Șeful VW Group justifică posibila închidere de fabrici: „Industria europeană de automobile se află într-o situație foarte serioasă” CITEȘTE ȘI Șeful VW Group justifică posibila închidere de fabrici: „Industria europeană de automobile se află într-o situație foarte serioasă”
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Problemele în sistemul bateriei pot duce la supraîncălzire.

”Un incendiu la vehicul, chiar și atunci când vehiculul este parcat, nu poate fi exclus”, se arată în comunicat.

Software-ul mașinii conține o funcție de diagnosticare care recunoaște o defecțiune a bateriei și alertează șoferul. Clienții care au primit mesajul sunt rugați să viziteze un partener Mini, a spus compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
mini cooper se