BMW oprește una dintre uzine, din cauza uriașei rechemări

BMW oprește una dintre uzine, din cauza uriașei rechemări
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris vineri, 16:45

Ampla campanie de rechemare a mașinilor BMW, din cauza unei posibile defecțiuni a frânelor a generat o altă problemă pentru constructorul german. Acesta a fost nevoit să oprească liniile de producție ale uzinei din Dingolfing, pentru mai multe zile.

BMW a oprit producția în fabrica sa din Dingolfing, Germania, cea mai mare uzină a mărcii din Europa, în urma demarării campaniei de rechemare. Constructorul german de automobile premium a justificat decizia și prin cererea tot mai redusă de automobile în China.

Urmărește-ne și pe Google News

BMW și-a modificat previziunile financiare pentru acest an, în urma anunțului privind obligativitatea de a demara campania de rechemare în service pentru aproximativ 1,5 milioane de vehicule, din cauza unei posibile defecțiuni a frânelor. Mașinile care sunt produse în uzina din Dingolfing fac parte din lotul care trebuie rechemat, astel că a fost necesară găsirea unei soluții pentru a putea reporni fabricația lor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
MG a anunțat lansarea în scurt timp a primei mașini cu baterie solid-state, cu peste 1000 km autonomie CITEȘTE ȘI MG a anunțat lansarea în scurt timp a primei mașini cu baterie solid-state, cu peste 1000 km autonomie

Cea mai mare problemă este că uzina are circa 300.000 de automobile produse în stoc, care nu pot fi livrate din cauza aceleiași probleme, defecțiunea potențială și necesitatea ca acestea să fie verificate și remediate.

Din toate aceste motive, fabrica a fost oprită joi și va fi repornită marți, dacă totul decurge conform planului. Principalul vinovat al acestei campanii este Continental, compania care a produs componentele defecte. Furnizorul susține că doar o mică parte din mașini vor avea nevoie de o înlocuire a piesei defecte, dar toate cele 1,5 milioane trebuie verificate, mai ales că există riscul să se defecteze și alte sisteme ale mașinii.

În acest moment, circa 12.000 de angajați ai uzinei din Dingolfing au fost trimiși acasă și vor avea nevoie să-și compenseze zilele în care nu muncesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw uzina
rechemare bmw