VIDEO Pădure pusă la pământ de o furtună puternică într-un sat din Maramureș

VIDEO Pădure pusă la pământ de o furtună puternică într-un sat din Maramureș
Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 13:22

O pădure de brazi a fost pusă la pământ într-o localitate din Maramureș, transmite Maramureș Info News, care publică și un videoclip cu mai multe sătence care se miră de pagubele produse de fenomenele meteorologice extreme.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

ISU Maramureș a transmis că în intervalul 18:20 – 20:00 s-au înregistrat 29 de apeluri la 112, prin care oamenii cereau intervenția pompierilor militari. Șase acoperișuri au fost luate de vânt în Sighetu Marmației, unde o prelată a lovit un bărbat care a ajuns la spital cu leziuni la cap, arată G4Media.ro.

EXCLUSIV Deficitul bugetar pentru prima jumătate a anului. Nu e unul încurajator, dar iunie devine cea mai bună lună din acest an CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Deficitul bugetar pentru prima jumătate a anului. Nu e unul încurajator, dar iunie devine cea mai bună lună din acest an

”Pompierii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmatiei intervin pentru înlăturarea efectelor negative cauzate de manifestările hidrometeorologice. De asemenea, în sprijin au fost solicitate și Serviciile voluntare pentru situații de urgență din zonă. Totodată, echipaje ale furnizorului de energie electrică sunt dispuse în teren pentru remedierea avariilor”, a mai transmis ISU Maramureș.

Sursa video: MaramuresINFO

viewscnt
Afla mai multe despre
padiure
furtuna