FOTO Poliția face razii de amploare pe Valea Prahovei

FOTO Poliția face razii de amploare pe Valea Prahovei
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:36

Aproximativ 50 de polițiști, acționează în cadrul unei razii de amploare care are loc în stațiunile Azuga, Sinaia și Bușteni de pe Valea Prahovei, având ca scop combaterea faptelor cu violență din mediul stradal.

"Ca și în acțiunile precedente de acest tip, se urmărește prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violență pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, precum și depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice și pun în pericol siguranța traficului rutier", informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Urmărește-ne și pe Google News
Viteza maximă la periferia Parisului, limitată la 50 km/h CITEȘTE ȘI Viteza maximă la periferia Parisului, limitată la 50 km/h
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

În activități sunt angrenați polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, de ordine publică, rutieră, investigații criminale din cadrul IJP Prahova și sunt sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, scrie Agerpres.

Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română pentru a asigura un climat de siguranță și a descuraja orice activitate infracțională.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru cetățenii județului.

FOTO Poliția face razii de amploare pe Valea Prahovei
viewscnt
Afla mai multe despre
politia
valea prahovei