Marcel Ciolacu: Deblocăm angajările pentru alte 2.700 posturi vacante din spitale și serviciile de ambulanță

Marcel Ciolacu: Deblocăm angajările pentru alte 2.700 posturi vacante din spitale și serviciile de ambulanță
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că în ședința Executivului se deblocheaxăazi angajările pentru alte 2.700 posturi vacante din spitale și serviciile de ambulanță, fiind a treia decizie similară a Guvernului în sprijinul sistemului medical după cele din ianuarie și februarie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”Deblocăm azi angajările pentru alte 2700 posturi vacante din spitale și serviciile de ambulanță. Este a treia decizie similară a Guvernului în sprijinul sistemului medical după cele din ianuarie și februarie, când au fost deblocate angajările pentru 10.000 de posturi”, a spus premierul în ședință.

5 to go deschide birouri regionale de franciză în trei mari orașe: Ne-am propus un ritm alert de dezvoltare, putem ajunge rapid la 1.000 spații CITEȘTE ȘI 5 to go deschide birouri regionale de franciză în trei mari orașe: Ne-am propus un ritm alert de dezvoltare, putem ajunge rapid la 1.000 spații

Marcel Ciolacu a precizat că, în plus, Guvernul va crea un grup de lucru pentru identificarea soluțiilor care să permită accesul pacienților la medicamente esențiale, la prețuri rezonabile, scrie News.ro.

”Aceste soluții vor fi discutate și cu industria farmaceutică”, a completat el. 

viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
spitale