FOTO Bitdefender încheie un parteneriat cu Ferrari, pentru Formula 1

FOTO Bitdefender încheie un parteneriat cu Ferrari, pentru Formula 1

Florin Talpeș, fondator Bitdefender

scris 28 sep 2022

Furnizorul de soluții de securitate IT Bitdefender, unul dintre cele mai cunoscute branduri româ­nești IT la nivel inter­na­țional și cel mai mare pro­du­cător local de software, controlat de familia de antreprenori Florin și Măriuca Talpeș, a anunțat că a încheiat un parteneriat pe mai mulți ani cu Ferrari, pentru a deveni partener global în domeniul securității cibernetice al Scuderiei italiene, în Campionatul Mondial de Formula 1 FIA.

Lawrence Summers, fost secretar al Trezoreriei SUA, președinte al Universității Harvard și economist șef al Băncii Mondiale, cel care a anticipat actuala criză inflaționistă, deschide Gala Profit.ro. Premii speciale, într-un an special

În calitate de partener Scuderia Ferrari, începând cu Formula 1 Singapore Airlines, Singapore Grand Prix 2022, Bitdefender își va afișa sigla companiei pe căștile șoferilor Ferrari, precum și pe monolocul F1-75 condus de Charles Leclerc și Carlos Sainz, iar, din 2023, pe costume de curse și uniforme de echipă. 

Urmărește-ne și pe Google News

Anul trecut, Bitdefender a depășit borna afacerilor de 1 miliard de lei, oprindu-se anul trecut la 1,08 miliarde de lei, în creștere cu 24,8% față de anul precedent, conform datelor analizate de Profit.ro.

Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum
EXCLUSIV O nouă tranzacție surpriză în IT și tot la Cluj: Germanii de la P3 Group cumpără jumătate din CT Defense. Plan de a deveni lider global în securitate cibernetică CITEȘTE ȘI EXCLUSIV O nouă tranzacție surpriză în IT și tot la Cluj: Germanii de la P3 Group cumpără jumătate din CT Defense. Plan de a deveni lider global în securitate cibernetică

Compania se pregătește spre listare la bursa din SUA.

FOTO Bitdefender încheie un parteneriat cu Ferrari, pentru Formula 1

Compania a raportat și un profit net de 217,2 milioane de lei, avansul față de anul 2020 fiind de 54,7%, care reprezintă echivalentul a 20,02% din cifra de afaceri, de la 16,2% în 2020.

Datoriile au urcat cu 20,3%, la 145,5 milioane de lei, în timp ce numărul mediu de angajați a scăzut ușor, de la 1.354 la 1.350.

AROBS lansează AROBS Engineering, în urma finalizării tranzacției cu Enea AB Suedia CITEȘTE ȘI AROBS lansează AROBS Engineering, în urma finalizării tranzacției cu Enea AB Suedia

Sumele de recuperat au atins 268,6 milioane de lei, în creștere cu 16,7% față de 2020.

La finele anului trecut, compania avea lichidități în conturi de aproape 400 milioane de lei, cu 92,2% mai mult față de 2020.

În decembrie 2021, Profit.ro a anunțat că Bitdefender pregătește lansarea unui IPO pe piața de capital din SUA, consultanții angajați fiind JP Morgan și Morgan Stanley, la o evaluare care să-i aducă statutul de unicorn.

FOTO Bitdefender încheie un parteneriat cu Ferrari, pentru Formula 1

În anul 2017, Bitdefender a fost evaluată la peste 600 de milioane de dolari în urma unei tranzacții prin care fondul european Vitruvian Partners a preluat 30% din acțiunile companiei de la Axxess Capital.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitdefende
afaceri
profit net
datorii
creante
salariati
lichiditati
listare