Apple dublează capacitățile de stocare ale smartphone-ului iPhone SE

Apple dublează capacitățile de stocare ale smartphone-ului iPhone SE
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 mar 2017

Apple a decis să dubleze capacitățile de stocare ale modelului iPhone SE, păstrând în același timp vechile prețuri.

Alături de un iPhone 7 roșu și de un nou iPad, Apple a mai anunțat marți că va dubla capacitățile de stocare ale smartphone-ului de dimensiuni reduse, iPhone SE.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, în locul celor două variante de până acum, de 16 GB și de 64 GB, iPhone SE va fi disponibil în versiuni cu 32 GB, respectiv 128 GB spațiu de stocare.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Decizia celor de la Apple este o aliniere întârziată la necesitățile de stocare actuale. 16 GB reprezintă destul de puțin în ziua de astăzi pentru dispozitivele mobile, ale căror sisteme de operare, aplicații și jocuri ocupă din ce în ce mai mult spațiu.

VIDEO Google lansează un design nou pentru aplicația sa de smartphone și pentru site-ul mobil CITEȘTE ȘI VIDEO Google lansează un design nou pentru aplicația sa de smartphone și pentru site-ul mobil

Vestea bună pentru fanii smartphone-uri Apple cu ecran de 4 inch este că prețurile oficiale rămân nemodificate: 399 de dolari pentru varianta de 32 GB și 499 de dolari pentru cea cu 128 GB spațiu de stocare.

Altfel, iPhone SE rămâne neschimbat față de varianta originală lansată în urmă cu un an. Preferat de către cei care vor să folosească telefonul cu o singură mână, iPhone SE dispune de un procesor A9 (cel cu care este dotată și noua versiune de iPad) și oferă o cameră foto de 12 MP.

Noile versiuni de iPhone SE vor fi disponibile începând cu 24 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
smartphone