Guvernul japonez recunoaște că a retușat ținute ”neglijente” în fotografii ale noului Cabinet

Guvernul japonez recunoaște că a retușat ținute ”neglijente” în fotografii ale noului Cabinet
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 22:00

Guvernul japonez a recunoscut că a retușat fotografii oficiale ale noului Executiv, pentru a face ca vestimentația membrilor acestuia să pară mai puțin neglijentă, în urma unui val de ironii pe rețele de socializare cu privire la ”pantalonii lăsați”, relatează AFP.

În fotografii relaizate de presa japoneză apare un colț de cămașă albă în costumele premierului Shigeru Ishiba și ministrului Apărării Gen Nakatani.

Urmărește-ne și pe Google News
Proprietarul WordPress le dă 30.000 dolari unor angajați să demisioneze CITEȘTE ȘI Proprietarul WordPress le dă 30.000 dolari unor angajați să demisioneze
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În fotogragia oficială publicată de biroul lui Ishiba, aceste ”imperfecțiuni” au dispărut, însă nu suficient de repede să pună capăt unui val de ironii cu privire la ”Guvernul neglijent” pe rețele de socializare, scrie News.ro.

”E mai urât decâtă o fotografie de grup a unui club de bătrâni în timpul unei excursii la un izvor termal. E între totul stânjenitor”, scrie un utilizator pe X.

”Modificări minore au fost aduse” fotografiilor, a recunoscut luni în fața presei un purtător de cuvânt al Gufvernului, Yoshimasa Hayashi, minimalizând manipularea.

”Fotografiile de grupă la evenimente oficiale organizate de Cabinetul premierului, de exemplu remanierea ministerială, vor fi păstrate pentru totdeauna ca suveniruri, iar de aceea retușuri minore se fac de obicei la aceste forografii”, a declarat el.

Procurorii au descoperit cine a fabricat componentele defecte ale avioanelor Boeing CITEȘTE ȘI Procurorii au descoperit cine a fabricat componentele defecte ale avioanelor Boeing

În martie, în Regatul Unit, prințesa Kate și-a cerut scuze după ce a retușat o imagine în care apărea împtrună cu copiii săi în prima imagine oficială după o operație gravă la abdomen la care a fost supusă în ianuartie.

În loc să liniștească în privința stării sale de sănătate, această imagine modificată a risidcat multe întrebări. ”Ca mulți fotografi amatori, uneori îmi încerc mâna la editare”, justifica prințesa de Wales într-un comunicat în care prezenta ”scuze pentru confuzia cauzată”.

viewscnt
Afla mai multe despre
poza
guvern
japonia