Cristian Sălceanu pleacă de la conducerea Sezamo

Cristian Sălceanu pleacă de la conducerea Sezamo
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2024

Supermarketul online Sezamo anunță plecarea lui Cristian Sălceanu din funcția de Country Director, care preluase conducerea în luna noiembrie a anului trecut.

Până la numirea unui nou Country Director, compania va fi coordonată de către directorul financiar Magda Costache în calitate de interimar.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE FOTO Lanț olandez de magazine cu discount a intrat în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Lanț olandez de magazine cu discount a intrat în România
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În luna noiembrie a anului trecut, Sezamo anunța numirea lui Cristian Sălceanu în funcția de Country Manager. Acesta venea în companie după mai bine de 4 ani la Bolt.

Societatea Covrigul Crocant, administratorul Sezamo, supermarket online parte a grupului ceh Rohlik, a consemnat în 2023 vânzări de 73,4 milioane de lei, în urcare de peste 6 ori față de 2022. Pierderea netă a sporit cu 23,2%, la 59,69 milioane de lei.

Datoriile firmei totalizează 79,43 milioane de lei, de la 94,6 milioane de lei în 2022. Societatea are de recuperat creanțe în sumă de 11,94 milioane de lei, cu 62,7% mai mult față de 2022.

Numărul mediu de salariați a crescut anul trecut cu 55,2%, la 194 persoane.

Firmele turcești se confruntă cu un val de insolvențe pe fondul dificultăților economice CITEȘTE ȘI Firmele turcești se confruntă cu un val de insolvențe pe fondul dificultăților economice

Intrarea pe piața locală a fost anunțată în premieră de Profit.ro în martie 2021, iar lansarea comercială, pentru publicul larg, a avut loc în toamna anului 2022, în urma unei investiții de șase milioane de euro. Serviciile de e-groceries sunt disponibile în București și o parte din județul Ilfov.

Sezamo are un depozit de 12.000 mp situat în zona de nord a Bucureștiului și o flotă de mașini exclusiv electrice. Grupul Rohlik operează pe piețele din Cehia, Germania, Austria, Italia, Ungaria și România.

viewscnt
Afla mai multe despre
sezamo
cristian sălceanu