“Generația de Suflet” joacă turneul UEFA NATIONS LEAGUE la Prima TV

“Generația de Suflet” joacă turneul UEFA NATIONS LEAGUE la Prima TV
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2024

 

Vara lui 2024 a adus multă bucurie suporterilor Naționalei, după performanțele realizate de tricolori la Euro. Toamna vine cu emoții și mai mari, după ce echipa lui Radu Drăgușin, Ianis Hagi și Nicușor Stanciu a ridicat ștacheta prin calificarea în optimile EURO 2024. Întreaga națiune așteaptă acum calificarea la Cupa Mondială din 2026, iar Prima TV este alături de tricolori în parcursul lor către Mondialul găzduit de Canada, Mexic și Statele Unite ale Americii!

Urmărește-ne și pe Google News

Emoțiile încep pe 09 septembrie, de la 21.45, când Prima TV, post de televiziune din portofoliul Grupului Clever, transmite partida de pe stadionul Ghencea împotriva Lituaniei.  Este primul meci acasă al selecționerului Mircea Lucescu, dupa o lungă perioadă de 38 de ani, o revenire plină de emoții. Pe 12 octombrie, de la 21.45, tricolorii întâlnesc selecționata Ciprului în deplasare. Meciul este în direct și în exclusivitate la Prima TV. Iar traseul din grupele UEFA Nations League se încheie pe 18 noiembrie, de la 21.45, când este programată partida împotriva naționalei Ciprului. 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO Hagi deschide un hotel, pentru Academie CITEȘTE ȘI VIDEO Hagi deschide un hotel, pentru Academie

În ziua meciului, de la 16.00, Cristi Brancu va prezenta o ediție specială a emisiunii Exclusiv VIP, în direct de pe stadionul Ghencea. Vor fi 2 ore de distractie, de jocuri si amuzament alături de vedete. Cove, Andrei Duban, Rareș Varniote, Kamara, Denisa Nechifor, Rică Răducanu, Raluca Podea și Tavi Clonda îi vor face galerie căpitanului Stanciu și tricolorilor direct de pe stadion.

Partida va fi comentată de Costi Mocanu și Emil Grădinescu iar înaintea meciului, la Studio UEFA, Alex Rădulescu îi va avea alături pe internaționalii Basarab Panduru și Viorel Moldovan.

Meciurile României la Prima TV

o   Luni, 9 septembrie 2024, 21:45
România – Lituania

o   Sâmbătă, 12 octombrie 2024, 21:45
Cipru – România

o   Luni, 18 noiembrie 2024, 21:45
România – Cipru

 

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
fotbal