SelfPay și-a triplat profitul net

SelfPay și-a triplat profitul net

Adrian Badea, Director General al SelfPay SA

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:53

SelfPay a înregistrat în primul semestru al acestui an un profit net de 13,88 milioane lei, în creștere cu 195% față de rezultatul din aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor financiare raportate de către companie către Bursa de Valori.

SelfPay SA, compania care deține rețeaua de Stații de Plată sub brandul omonim, este listată la BVB din anul 2021, în urma unei emisiuni de obligațiuni corporative în valoare nominală de 3 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Cristian Pelivan, Director Executiv ARMO: Creștere de 10-11% a comerțului online din România. Peste consumul total - Conferința Profit E-commerce, Profit.ro CITEȘTE ȘI Cristian Pelivan, Director Executiv ARMO: Creștere de 10-11% a comerțului online din România. Peste consumul total - Conferința Profit E-commerce, Profit.ro
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Primele șase luni din acest an au consemnat rezultate excelente pentru SelfPay, în principal ca efect al investițiilor realizate de companie în extinderea rețelei de Stații de Plată și în dezvoltarea serviciilor disponibile în rețea.

Astfel, veniturile totale au urcat până la 118,33 milioane lei, reprezentând un avans de 28% față de nivelul consemnat în primul semestru al anului 2023 (92,75 milioane lei), în timp ce vânzările au crescut de la 86,78 milioane la 109,66 mil. lei. În același interval, rețeaua de Stații de Plată SelfPay și-a continuat extinderea, ajungând la peste 11.200 de unități amplasate în circa 2.000 de localități din toată țara.

Toate fluxurile generatoare de venituri au înregistrat creșteri, în mod particular detașându-se serviciile de plată a facturilor (cu un avans de 62%) și serviciile financiare (58%) precum încasarea ratelor la credite, intermedierea de servicii bancare și vânzarea de monede electronice.

În prezent, prin Stațiile de Plată SelfPay utilizatorii au la dispoziție peste 300 servicii

viewscnt
Afla mai multe despre
selfpay
profit
bvb