Agrinvest Credit IFN a suplimentat un credit de la Alpha Bank Romania

Agrinvest Credit IFN a suplimentat un credit de la Alpha Bank Romania
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 4 sep 2024

Agrinvest Credit IFN a suplimentat cu 1,2 milioane de euro, la 4 milioane de euro, un credit contractat de la Alpha Bank Romania în februarie 2023 pentru creșterea capacității de creditare a fermierilor mici și mijlocii și acoperirea nevoilor de capital de lucru ale companiei.

Compania, parte din grupul buzoian Agrinvest, este prezentă pe piața locală din anul 2020 și finanțează companiile mici și mijlocii din sectorul agricol românesc, acordând până în acest moment facilități de credit care depășesc 130 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News

Acționarii Agrinvest Credit IFN sunt Agrinvest SRL - 99% și Hamzeh Ali - 1%.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
FOTO ING Bank România lansează un avertisment: A apărut fenomenul „impersonare”. La fel cum mama vitregă o păcălește pe Albă ca Zăpada să creadă că e o bătrânică inocentă CITEȘTE ȘI FOTO ING Bank România lansează un avertisment: A apărut fenomenul „impersonare”. La fel cum mama vitregă o păcălește pe Albă ca Zăpada să creadă că e o bătrânică inocentă

În 2023, profitul net al companiei a atins 16,22 milioane de lei, de la 12 milioane de lei în urmă cu un an.

Agrinvest Credit IFN SA, companie cu capital 100% românesc, face parte din grupul Agrinvest, care are afaceri anuale de peste 380 milioane de lei, și furnizează un sistem de produse și servicii, plecând de la exploatarea terenurilor agricole, cu o suprafață de peste 6.500 hectare și capacități de depozitare de peste 250.000 tone, consultanță tehnică, până la distribuția de inputuri pentru agricultura convențională și cea biologică (sămânță, pesticide, îngrășăminte și motorină), finanțarea afacerilor și achiziția cerealelor și oleaginoaselor.

viewscnt
Afla mai multe despre
alpha bank
credit
agrinvest credit ifn