Concelex va finaliza lucrările la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Contractul se apropie de 130 milioane de lei

Concelex va finaliza lucrările la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Contractul se apropie de 130 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 4 sep 2024

Primăria Capitalei a atribuit asocierii formate din Concelex (lider) și Concelex Engineering un contract în valoare de 128,916 milioane de lei, fără TVA, pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul artificial Mihai Flamaropol. Bugetul licitației a fost estimat la 158,076 milioane de lei, fără TVA, pentru doi ani. Mai multe detalii AICI.

La procedură s-au înscris Construcții Erbașu, Strabag și asocierea formată din Leviatan Design (lider) și Ubitech Construcții.

Urmărește-ne și pe Google News

Proiectul constă în continuarea lucrărilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial și a unui centru multifuncțional sportiv și de agrement. Complexul va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare și o capacitate de 120 clienți/zi în centrul spa. Obiectivul de investiții va fi alcătuit dintr-o arenă sportivă și un centru multifuncțional sportiv si de agrement.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Proiectul imobiliar al grupului One, care prevede construirea unor turnuri de până la 35 etaje, aprobat de Consiliul Local Sector 5 în pofida opoziției lui Nicușor Dan CITEȘTE ȘI Proiectul imobiliar al grupului One, care prevede construirea unor turnuri de până la 35 etaje, aprobat de Consiliul Local Sector 5 în pofida opoziției lui Nicușor Dan

Compania se află în topul celor mai mari constructori din România, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 106 milioane de euro în 2022. De altfel, Concelex a obținut anul trecut cel mai bun rezultat financiar din cei 29 de ani de activitate ai săi.

Anul trecut, firma a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 1,226 miliarde de lei (+132% față de 2022) și un profit net de 65,569 milioane de lei (+15% față de 2022).

Societatea de construcții Concelex este controlată de omul de afaceri Daniel Pițurlea.

viewscnt
Afla mai multe despre
mihai flamaropol
patinoar
atribuire
concelex