Elrond, startup-ul românesc al momentului, începe să cumpere firme în România

 Elrond, startup-ul românesc al momentului, începe să cumpere firme în România
scris 12 oct 2021

Startup-ul românesc Elrond, jucător în domeniul blockchain și al criptomonedelor, așteaptă aprobarea Băncii Naționale a României pentru achiziționarea companiei Capital Financial Services, ce activează pe piață sub brandul Twispay, procesator de servicii de plată pe piața locală.

La începutul anului, Elrond a anunțat că a depășit o capitalizare de 1 miliard dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Inspectorii Concurenței au intrat pe piața vopselelor decorative. Fabryo, cu mărcile Savana și APLA, suspectat. Împărțirea pieței pe criterii de teritorialitate CITEȘTE ȘI Inspectorii Concurenței au intrat pe piața vopselelor decorative. Fabryo, cu mărcile Savana și APLA, suspectat. Împărțirea pieței pe criterii de teritorialitate
Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum

Capital Financial Services S.A prestează servicii de procesare plăți pentru circa 300 de comercianți online, printre care și Blue Air.

Achiziția ar permite Elrond să faciliteze utilizatorilor săi accesarea de servicii financiare, inclusiv prin conturi cu IBAN, carduri prepaid atașate și procesarea de plăți cu moneda electronică reglementată.

FOTO Căldură și apă caldă în București: centralele provizorii închiriate pentru alimentarea locuitorilor din nord-est vor fi puse în funcțiune cel mai probabil abia după iarna aceasta, când totuși ar fi cea mai presantă nevoie CITEȘTE ȘI FOTO Căldură și apă caldă în București: centralele provizorii închiriate pentru alimentarea locuitorilor din nord-est vor fi puse în funcțiune cel mai probabil abia după iarna aceasta, când totuși ar fi cea mai presantă nevoie

Startup-ul Elrond a fost fondat în 2018 de Beniamin Mincu împreună cu fratele său, Lucian Mincu, și antreprenorul Lucian Todea. Compania are sediul central în Malta și echipă de dezvoltare la Sibiu.

Elrond susține că tehnologia sa este capabilă să proceseze peste 15.000 de tranzacții pe secundă și poate scala cu cererea la peste 100.000 de tranzacții pe secundă.

Tehnologia Blockchain este folosită în special în contextul criptomonedelor, dar este aplicabilă în numeroase domenii.

Avantajul blockchainului este că poate stoca o bază publică de date, protejate de criptografie. Pe scurt, conceptul de blockchain reprezintă o bază de date distribuită ce păstrează o listă dinamică de înregistrări în mod eficient, verificabil și permanent.

viewscnt
Afla mai multe despre
twispay
elrond