ANAF își pune panouri fotovoltaice

ANAF își pune panouri fotovoltaice
Marius Oncu
Marius Oncu
scris astăzi, 07:33

O direcție a ANAF a scos la licitație un contract pentru achiziția unui sistem fotovoltaic, care să fie montat pe acoperișul unuia dintre sediile Fiscului din Iași, potrivit documentelor analizate de către Profit.ro. Astfel, ANAF ar urma să cheltuiască 120.000 de lei pentru un sistem de panouri cu o putere de 28,32 kw. Pe de altă parte, tot ANAF, printr-o altă direcție, a scos la vânzare un sistem de panouri fotovoltaice (cu un post de transformare inclus) la un preț de 208.400 lei.

ANAF își cumpără un sistem fotovoltaic

Regionala Iași a ANAF plătește 120.000 de lei (TVA inclusă) pentru furnizarea, proiectarea și instalarea unui sistem fotovoltaic la sediul DGRFP Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
DOCUMENT OFICIAL Salariul minim crește CITEȘTE ȘI DOCUMENT OFICIAL Salariul minim crește
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Acesta va trebui montat pe terasa clădirii și să aibă o garanție de 12 ani.

Numărul total de panouri ar urma să fie de 55, cu o putere totală de 28,32 kW.

Sistemul fotovoltaic ar trebui să aibă asigurată și o platformă online pentru monitorizarea funcționării.

EXCLUSIV Cât pierde România din fondurile PNRR dacă nu reduce pragul pentru microîntreprinderi la 88.500 euro. Suma transmisă de Comisia Europeană. Bani suspendați și pentru numirile la companiile din energie CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cât pierde România din fondurile PNRR dacă nu reduce pragul pentru microîntreprinderi la 88.500 euro. Suma transmisă de Comisia Europeană. Bani suspendați și pentru numirile la companiile din energie

Nu este menționat dacă demersul regionalei Iași este unul individual sau face parte dintr-un plan mai amplu la nivelul ANAF de instalare de astfel de capacități de producție de energie regenerabilă.

ANAF vinde la licitație un sistem fotovoltaic

Tot ANAF, dar printr-o altă direcție, vinde un panou fotovoltaic compus din panouri și un post de transformare.

Astfel, sunt scoase la licitație 40 de panouri fotovoltaice din sticlă, cu funcție de autocurățare, produse în 2016, cu putere maximă de 450 W, așadar un total de 18 kW. prețul acestora este de 106.000 lei (TVA inclusă).

ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere reducerea pragului pentru microîntreprinderi la 88.500 euro, cât e nivelul pragului TVA CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere reducerea pragului pentru microîntreprinderi la 88.500 euro, cât e nivelul pragului TVA

La pachet cu aceste panouri, ANAF vinde și un post de transformare, 40 KVA, an fabricație 2016, pentru 102.400 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
panouri solare
energie verde
licitatii anaf