Cabinete medicale din Capitală, scoase la licitație cu strigare

Cabinete medicale din Capitală, scoase la licitație cu strigare
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 13:11

Alte 63 de cabinete medicale din București, cu o valoare de piață totală estimată la 5,2 milioane de euro, vor fi scoase la licitație cu strigare, a anunțat viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu, relatează Agenția de presă Rador.

„Am semnat documentația necesară pentru scoaterea la licitație a 63 de cabinete medicale, cu o valoare de piață totală estimată la 5,2 milioane de euro. Proiectul de hotărâre a obținut toate avizele necesare și urmează să fie introdus pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu.

Rețeaua de socializare X a revenit surprinzător în Brazilia, o provocare pentru autorități CITEȘTE ȘI Rețeaua de socializare X a revenit surprinzător în Brazilia, o provocare pentru autorități
Urmărește-ne și pe Google News

Primele cabinete medicale ale primăriei au ajuns în proprietatea medicilor, după ce am deblocat această procedură în anul 2022. Am venit astfel în sprijinul celor care au nevoie de spații pentru desfășurarea activității medicale. În același timp, am oferit utilitate unor spații neutilizate și am generat venituri la bugetul local de peste 550.000 de euro”, a anunțat Stelian Bujduveanu.

Potrivit sursei citate, cele 63 de cabinete se află în prezent în proprietatea Municipiului București, în policlinici din toate sectoarele Capitalei și au suprafețe cuprinse între 10 și 171 de metri pătrați.

Stelian Bujduveanu a precizat că vânzarea cabinetelor se va face etapizat, prin proceduri publice transparente, la care pot participa toți cei care se încadrează în cerințele prevăzute de OUG nr. 68/2008.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
viewscnt
Afla mai multe despre
cabinete medicale
licitatie