VIDEO Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume

VIDEO Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:13

Localul mexican Handshake Speakeasy a fost încoronat cel mai bun bar de cocktailuri din lume în 2024, ocupând primul loc în clasamentul "The 50 Best Bars" și câștigând totodată premiul pentru cel mai bun bar din America de Nord, transmite EFE.

Pe locul secund s-a clasat Bar Leone din Hong Kong, iar pe locul al treilea în clasamentul mondial s-a situat barul Sips din Barcelona, care a obținut primul loc în 2023 și care, deși a coborât în clasament, a câștigat titlul "Cel mai bun bar din Europa", scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Bill Gates a donat 50 de milioane de dolari pentru Kamala Harris CITEȘTE ȘI Bill Gates a donat 50 de milioane de dolari pentru Kamala Harris
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cel mai bun bar din America de Sud a fost declarat Tres Monos din Buenos Aires, Argentina, poziționat pe locul al șaptelea în clasamentul general.

De asemenea, pentru unul dintre primele 50 de locuri a concurat barul de cocktailuri Paradiso din Barcelona, care a câștigat primul loc în 2023 și care s-a clasat anul acesta pe locul 10.

Barul Alquimico din Cartagena, Spania, se află, de asemenea, printre primele zece baruri din lume.

Performanța Handshake Speakeasy este o realizare uriașă, barul deschizându-și porțile abia în 2023, după cum notează CNN.

Managerul barului, olandezul Eric van Beek, a declarat că "nimeni nu s-a gândit vreodată că am putea reuși așa ceva, să începem în ceea ce era un magazin de pantofi și să ajungem pe primul loc în lume".

Pentru un alt asociat al Handshake Speakeasy, Marcos di Battista, cheia succesului este "utilizarea unui produs foarte bun, ospitalitatea și mediul de lucru, care ne-au permis să îmbunătățim viața lucrătorilor din echipa noastră".

Situat în cartierul Colonia Juárez din capitala Ciudad de Mexico, Handshake Speakeasy este, potrivit reprezentanților clasamentului "The 50 Best Bars", "unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale capitalei", unde Van Beek "îmbină fără efort tradiția și inovația, punând în valoare (cocktailurile) clasice prin tehnici de ultimă oră dezvoltate în laboratorul barului și revoluționând rețete familiare cu arome neașteptate și cu un palat complex".

Ebury numește un country manager pentru România. Au fost peste 100 de aplicanți CITEȘTE ȘI Ebury numește un country manager pentru România. Au fost peste 100 de aplicanți

Printre barurile de cocktailuri care au obținut o recunoaștere specială în acest an se numără Licorería Atlántica din Buenos Aires, care figurează pe lista celor mai bune 50 de baruri din lume de 11 ani, obținând premiul "Legenda Listei".

Localurile care ocupă primele zece poziții în clasamentul celor mai bune baruri de cocktailuri din lume în 2024 sunt: 1 - Handshake Speakeasy (Ciudad de Mexico), 2 - Bar Leone (Hong Kong), 3 - Sips (Barcelona), 4 - Tayer + Elementary (Londra), 5 - Jigger & Pony (Singapore), 6 - Line (Atena), 7 - Tres Monos (Buenos Aires), 8 - Alquimico (Cartagena), 9 - Zest (Seul), 10 - Paradiso (Barcelona).

viewscnt
Afla mai multe despre
cocktail
mexic