CNAIR închide temporar, pentru trei zile, accesul în spațiile de servicii de pe A1 la km. 297 și la km. 316

CNAIR închide temporar, pentru trei zile, accesul în spațiile de servicii de pe A1 la km. 297 și la km. 316
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:11

Accesul în spațiile de servicii de pe Autostrada A1, la km. 297 și la km. 316, se închide temporar, a informat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR informează participanții la trafic că măsura de închidere temporară a accesului în spațiile de servicii în cele două zone ale autostrăzii este valabil în intervalul orar 9:00-17:00.

Urmărește-ne și pe Google News
UE investește 4,8 miliarde euro în proiecte inovatoare care contribuie la obiectivul zero emisii nete CITEȘTE ȘI UE investește 4,8 miliarde euro în proiecte inovatoare care contribuie la obiectivul zero emisii nete
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Pe sensul de deplasare Sibiu - Timișoara (calea 1) accesul în spațiul de servicii de la km 297+000 (Câlnic) va fi închis miercuri, iar pe sensul de deplasare Timișoara - Sibiu (calea 2) accesul va fi închis joi, ambele în intervalul orar 9:00-17:00.

De asemenea, pe sensul de deplasare Sibiu - Timișoara (calea 1) accesul în spațiul de servicii de la km 316+360 (Pianu) va fi închis vineri, în același interval orar.

CNAIR precizează că închiderea temporară va permite executarea lucrărilor de refacere a stratului de uzură pe benzile de accelerare și de decelerare.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
a1