Premieră în România: World Class devine prima rețea de health & fitness din țară care obține Certificarea FitCert®

Premieră în România: World Class devine prima rețea de health & fitness din țară care obține Certificarea FitCert®
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 13:16

World Class, liderul industriei de health & fitness din România, continuă să facă pași semnificativi în îmbunătățirea standardelor de calitate și siguranță ale rețelei sale de cluburi și piscine la nivel național. Începând cu luna mai, World Class și-a reafirmat angajamentul față de excelență, devenind prima rețea de sănătate și fitness din țară care a obținut certificarea FitCert® Level 3.

„Certificarea FitCert® Level 3 marchează o etapă importantă în evoluția World Class și reprezintă un pas semnificativ înainte în misiunea noastră de a motiva și inspira mai mulți români să fie mai activi mai des. Suntem încântați să fim recunoscuți la cele mai înalte standarde europene în industrie ,pentru angajamentul nostru față de calitate, siguranță și bunăstarea a membrilor noștri. Ne reafirmăm obiectivul principal de a oferi o experiență premium de health & fitness, cu servicii de înaltă calitate într-un mediu sigur și profesionist pentru membrii noștri de toate vârstele, atât în ​​cluburile noastre de health & fitness, cât și în rețeaua noastră de piscine”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

Urmărește-ne și pe Google News

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
 Kent Orrgren, CEO World Class

Kent Orrgren, CEO World Class

FitCert® este un program de certificare recunoscut la nivel internațional, dezvoltat de organismul internațional al industriei EuropeActive în colaborare cu principalii operatori din industrie, experți tehnici și Organismul Național de Standardizare Regal al Țărilor de Jos (NEN), care asigură controlul general al calității. FITcert este principalul motor pentru îmbunătățirea sănătății și siguranței și excelenței operaționale, garantând respectarea cele mai înalte standarde în serviciile oferite membrilor din întreaga industrie europeană de health & fitness.

Citiți mai multe pe www.fitcert.eu

https://www.fitcert.eu/fitcert-eu-directory?country%5B%5D=1176&city=&fitcert_level_674%5B%5D=3

Descoperiți cluburile World Class aici: https://www.worldclass.ro/harta-cluburi/

Obținerea certificării de Nivel 3 este un pas semnificativ pentru World Class, confirmând dedicarea rețelei de a oferi cele mai înalte standarde într-un mediu sigur pentru experiența membrilor noștri, atât în ​​cluburi, cât și în piscine.

Certificarea FitCert® Level 3 este în conformitate cu criteriile stabilite în standardul EN 17229 și este emisă de instituțiile europene de certificare, standardizare, inspecție și testare: NEN, Kiwa și EuropeActive. Sunt evaluate cluburile de sănătate, fitness și agrement pe baza unor criterii stricte pentru a se asigura că respectă cele mai bune practici în management. Certificarea permite cluburilor să-și arate angajamentul de a menține standarde operaționale înalte, asigurând un mediu sigur și corect gestionat pentru membrii lor. Acesta validează faptul că rețeaua World Class oferă servicii de

health & fitness la standardele europene și reprezintă o validare a angajamentului rețelei față de:

• Siguranța membrilor – World Class promovează un mediu sigur și curat, asigurându-se că toate echipamentele sunt întreținute corespunzător și că experții săi în sănătate și fitness sunt instruiți pentru a oferi sprijin și supraveghere în timpul antrenamentelor.

• Calitatea serviciilor – World Class continuă să ofere cele mai bine cotate și eficiente cursuri de fitness de grup, programe personalizate de antrenament și înot, atât pentru publicul larg, cât și pentru mediile corporative, pentru a sprijini fiecare membru în atingerea obiectivelor de fitness și sănătate.

• Responsabilitate socială și mediu – În toate acțiunile sale, World Class urmărește să aibă un impact pozitiv asupra comunității și mediului, promovând un stil de viață sănătos atât în ​​cadrul cluburilor rețelei, cât și prin evenimente publice organizate pentru informarea și educarea publicului despre importanța de exerciții fizice pentru sănătate.

Pentru mai multe informații, vizitați www.worldclass.ro

Despre World Class Romania:

World Class Romania este lider de piata in industria romaneasca de sanatate, fitness si wellness, cu un total de 47 de cluburi de sanatate si fitness si 25 de piscine la nivel national, care deservesc peste 77.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de ultimă generație și clase diversificate. World Class este, de asemenea, un partener pe termen lung al LES MILLS™ - cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania oferă și un concept premium de club de fitness și stil de viață, numit W, unde membrii se pot antrena și relaxa într-un mediu intim și exclusivist.

Despre Vectr Holdings:

Vectr Holdings este o companie de investiții care deține afaceri în România în sectoarele agrobusiness, distribuție de mașini și echipamente agricole, dezvoltare și investiții imobiliare, precum și industria sănătății și fitness. Vectr Holdings este proprietarul World Class Romania, lider de piata in industria romaneasca de sanatate si fitness.

viewscnt
Afla mai multe despre
world class
fitcert® level 3