Angajați fericiți pentru sănătatea companiei

Angajați fericiți pentru sănătatea companiei
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris ieri, 09:00

Companiile evoluează cu o viteză uimitoare, iar tranziția către mediul online a accelerat schimbările în modul în care angajații și angajatorii percep munca de birou. Deși acest proces a adus provocări noi, el a oferit și oportunități de îmbunătățire a mediilor de lucru. Mai jos, explorăm câteva idei care pot transforma afacerea ta și pot servi drept sursă de inspirație, începând chiar cu această toamnă. Totul începe cu un scop clar: stimularea angajaților prin activități fizice pentru a spori randamentul și spiritul de echipă. Acest lucru nu doar că îmbunătățește starea angajaților, dar aduce și beneficii pentru fiecare angajator.

De ce este important fitness-ul corporate?

Urmărește-ne și pe Google News

În peisajul corporate agitat de astăzi, bunăstarea angajaților este esențială. Încurajarea activității fizice și oferirea oportunităților de fitness contribuie nu doar la îmbunătățirea stării de bine a angajaților, ci și la creșterea productivității și reducerea absenteismului. Pentru a inspira inițiativele de wellness la locul de muncă, am pregătit o listă de idei care pot transforma locul de muncă într-un centru de sănătate și fericire.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Un studiu realizat de International Journal of Workplace Health Management a demonstrat că angajații care au acces la facilități de fitness la locul de muncă sunt mai motivați și mai angajați în sarcinile lor. De asemenea, s-a observat o scădere a nivelului de stres și o îmbunătățire a relațiilor între colegi.

Step tracker

Știi întrebarea aceea? Tu câți pași ai făcut astăzi? O idee ar fi să organizezi provocări în care angajații își monitorizează activitatea zilnică folosind trackere de fitness sau aplicații pe smartphone. Încurajează competiția amicală prin formarea de echipe și oferirea de recompense pentru atingerea obiectivelor de pași. Această inițiativă promovează activitatea fizică și camaraderia între colegi, stimulându-i să își atingă obiectivele de fitness.

Birouri stand-up

Înlocuiește birourile tradiționale cu birouri stand-up sau stații de lucru reglabile care permit angajaților să alterneze între pozițiile șezând și în picioare. Consideră, de asemenea, includerea mingilor de fitness pentru a activa mușchii de bază și a îmbunătăți postura.

Provocări de fitness

Organizează provocări de fitness care se desfășoară pe câteva săptămâni sau luni, abordând diferite aspecte din domeniul fitnessului. Aceste provocări promovează sentimentul de apartenență la o comunitate și obiective comune, stimulând colaborarea și competiția sănătoasă.

Pentru a menține angajații tăi într-o formă optimă și motivați, asigură-te că le oferi oportunități constante de a adopta un stil de viață activ și sănătos. Poți apela cu încredere la serviciile rețelei World Class, cea mai extinsă din România, care îți pune la dispoziție zeci de clase de group fitness și cei mai buni instructori. Descoperă mai multe pe site-ul World Class. Amintește-ți, fiecare pas contează!

viewscnt
Afla mai multe despre
fitness
step tracker
world class