Fragmente de dronă rusească, găsite în apropiere de Periprava

Fragmente de dronă rusească, găsite în apropiere de Periprava

Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2024

Fragmente de dronă rusească au fost găsite de militari în apropierea localității tulcene Periprava, au anunțat reprezentanții Ministerului Apărării Naționale. Militarii vor căuta fragmente de dronă și în apropierea localității Caraorman, unde există indicii că ar fi alte resturi de dronă.

Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale au anunțat că forțe ale MApN au realiza acțiuni de căutare a unor eventuale fragmente de drone căzute în urma atacurilor realizate în noaptea de sâmbătă spre dumică de forțele ruse asupra unor obiective civile și de infrastructură portuară din Ucraina, în proximitatea frontierei cu România, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
HARTĂ Vremea se schimbă radical CITEȘTE ȘI HARTĂ Vremea se schimbă radical
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Echipe din MApN, în cooperare cu specialiști din Serviciul Român de Informații și Ministerul Afacerilor Interne, au cercetat proximitatea localității Periprava, judetul Tulcea, de unde au ridicat fragmente ale unei drone de origine rusească, urmând ca acestea sa fie expertizate, conform procedurilor legale. În perioada următoare vor fi executate acțiuni de cercetare și în proximitatea localității Caraorman, unde a fost semnalată o altă posibilă zonă de impact”, au afirmat reprezentanții Ministerului Apărării.

Ei au menționat că atât aria cercetată în apropierea localității Periprava, cât și posibila zonă de impact din proximitatea localității Caraorman se află în zone mlăștinoase, în afara localităților și nu au fost afectate elemente de infrastructură.

viewscnt
Afla mai multe despre
periprava
dronă rusească