FOTO Incendiu puternic la o fabrică de sicrie din Bihor

FOTO Incendiu puternic la o fabrică de sicrie din Bihor
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:12

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la o hală a unei fabrici de sicrie din localitatea Valea Mare de Criș, județul Bihor, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a împiedica flăcările să se extindă la celelalte șapte hale. Incendiul a fost localizat, dar intervenția continuă, joi dimineață.

Potrivit ISU Bihor, pompierii militari ai Stației de Pompieri Aleșd și ai Detașamentelor 1 și 2 Oradea intervin pentru lichidarea unui incendiu la o hală de producție de sicrie din localitatea Valea Mare de Criș, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Renault a readus la viață vechiul Estafette, folosit și de Poșta Română. Ar putea concura direct VW ID.Buzz CITEȘTE ȘI FOTO Renault a readus la viață vechiul Estafette, folosit și de Poșta Română. Ar putea concura direct VW ID.Buzz
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Apelul a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor, în jurul orei 01.10, acolo deplasându-se opt echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, patru containere de apă, o autoscară și un echipaj de prim ajutor.

”La sosirea primelor echipaje, flăcările se manifestau violent la una din cele 8 hale industriale din cadrul fabricii, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile - cherestea și lemn -, existând un risc ridicat de extindere la celelalte hale, lipite de aceasta. Incendiul a fost localizat, pompierii acționând pentru protecția clădirilor și bunurilor neafectate de flăcări. Echipajele acționează în continuare, la fața locului, pentru lichidarea acestuia”, a transmis sursa citată.

În urma incendiului nu sunt persoane rănite.

În sprijin, a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Borod, cu autospecială tip vidanjă și buldoexcavatoare.

FOTO Incendiu puternic la o fabrică de sicrie din Bihor
viewscnt
Afla mai multe despre
incendiu
fabrica